"Marakana (Brazil)"
"Marakana (Brazil)"

PROMO: Mundijal stiže, ispratite ga kao da ste u Brazilu

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.06.14. | 13:42

Predstavljamo vam uređaje koji će vam pomoći da deo brazilske atmosfere osetite u svom domu, na putu od kuće do posla, u kafiću...

Marakana (Brazil)

Dvadeseto Svetsko prvenstvo u fudbalu samo što nije počelo. Uskoro, Brazil će biti pun ljubitelja fudbala iz celog sveta. A iako se Srbija ove godine nije kvalifikovala na prvenstvo, šteta bi bila ne uživati u najvećem svetskom takmičenju na pravi način. Naravno, pravi način bi bio u Brazilu, na tribinama tokom dana, a tokom večeri u provodu do zore. Na sreću, moderna tehnologija i WInWin shop nam u domove mogu uneti bar deo atmosfere iz Brazila.

Izabrane vesti

Samsungov 3D, Smart televizor UE40F6400 svojom veličinom (101cm) i dizajnom bi dominirao svakom dnevnom sobom. Pomoću svoje 3D tehnologije može da uvuče gledaoca pravo na teren, među igrače, a 3D Sound pruža zaista jedinstveno iskustvo. Zamislite samo kako se osećaju igrači na terenu dok hiljade grla navija, peva, podstiče, proklinje oko njih. Tako bi mogli i vi da se osećate. Sa frekvencijom od 200Mhz, svaki pokret će izgledati glatko i tečno, a Full HD rezolucija čini sliku kristalno čistom.

TV Samsung Smart

Nažalost, kada počne Svetsko prvenstvo, svet neće stati. I dalje ćemo morati da idemo na posao, i žurimo kući da bismo stigli na utakmicu. U svoj toj žurbi, gužve u saobraćaju su neminovne, a vi ste ostali zaglavljeni u prevozu, gde grizete usne od nervoze jer je utakmica uveliko počela. Taj problem se može izbeći lakim rešenjem. WinWin predstavlja tablet MEDIACOM SmartPad M-MP1040S2, od 10“. Tablet ima snažan procesor sa četiri jezgra, rezoluciju od 1024 x 600, 1Gb ram memorije, ali karakteristike koje su zaista bitne za ljubitelja fudbala je mogućnost povezivanja na internet gde god da se nalazite. Ukoliko u blizini nema WiFi mreže, uz pomoć eksternog 3G dongle uređaja, možete se povezati na internet, i gledati utakmicu online tu gde ste. U kolima, prevozu, parku, ulici...

Tablet

Ako vam vreme jednostavno nije naklonjeno, sve što možete da uradite je da čekirate rezultate, ali niste kod kuće, niti na poslu, u džepu imate samo telefon. Ukoliko je taj telefon Lenovo A680, mogli bi da preslušate rezultate preko radija, ili jednostavno odete na internet. Njegov četvorojezgrani procesor i 1gb rame memorije, omogućiće vam da instalirate i pokrenete bilo koju aplikaciju, a ukoliko ste jedan od srećnika koji se nađe na svetskom prvenstvu u Brazilu, njegova kamerica od 5mpix, bi mogla da zameni sasvim pristojan foto aparat.

Telefon Lenovo

Za kraj, ako ne budete zadovoljni novim svetskim prvakom, uvek možete napraviti sopstveno svetsko prvenstvo i sa drugarima odigrati novi turnir, uz Računar Altos Football Edition, uz koji se dobija PES 2014 i dva joypad-a u WinWin shopu.

Računar Altos

(Foto: Guliver/Getty Images)


tagovi

reprezentativni fudbalpromoEvropaBrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara