""
""

PROMO: Otvori svoj grad uz Heineken

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.10.14. | 13:24

Imate priliku da osvojite sjajne nagrade

Svojom novom globalnom kampanjom "Cities of the world", Heineken ima za cilj da inspiriše ljude da otkriju tajne šest svetskih prestonica zabave i avanture – Njujorka, Londona, Šangaja, Amsterdama, Berlina i Rio de Žaneria.

Izabrane vesti

U okviru kampanje organizovan je i kviz "Heineken Cities" u kojem svaki učesnik, koji se prijavi na zvaničnu Heineken internet stranicu preko svog Fejsbuk naloga, ima priliku da otkrije svoj idealan grad i osvoji pozivnice za jedinstveno Heineken iskustvo.

U kvizu može da učestvuje svako ko do 15. oktobra reši test ličnosti na Heineken internet stranici i otkrije grad koji mu najviše odgovara, čime se automatski pridružuje kvizu i narednih 15 dana odgovara na pitanja vezana za njegov idealan grad. Svakog dana učesnici kviza dobijaće novo pitanje, a rangiraće se na osnovu tačnih odgovora i vremena utrošenog na rešavanje kviza. Prvih sto najbolje plasiranih učesnika osvojiće pozivnice za veliku Heineken žurku koja će u našoj prestonici otkriti sve tajne šest najekskluzivnijih svetskih gradova, ali i mogućnost da osvoje prestižni Heineken VIP tretman.

Kviz "Heineken Cities" trajaće do 31. oktobra, kada će zvanično biti objavljeni dobitnici nesvakidašnje avanture na stranici www.cities.heineken.rs.


tagovi

heinekenpromo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara