"Ramirez i Huanpi"
"Ramirez i Huanpi"

Prštalo na Rosaledi! Malaga davala evrogolove i dobila triler uz 7+ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 14:51

Fantastičan uvodni meč današnjeg programa u Primeri rešen tek u nadoknadi vremena

Ramirez i Huanpi

Sjajan fudbalski matine u Andaluziji gde je Malaga posle velike borbe savladala Deportivo sa 4:3 (2:1) u izuzetno uzbudljivom meču. Domaćin je uspeo da pobedi i sa nova tri poena valorizuje bod osvojen protov Barselone na Nou Kampu prošlog vikenda iako se ekipa iskusnog trenera Huandea Ramosa u završnici zbunila i umalo proćerdala prednost od čak dva gola.

Izabrane vesti

Samo zbog vodećeg pogotka Malage, koji je postigao Sandro Ramitrez u 40. minutu vredelo je gledati ovaj meč. Sjajno je napadač domaćina nanišanio iz slobodnog udarca, idalno bocnuo loptu preko živog zida i smestio je pravo u rašlje golmana gostiju. Ništa Poljak Titon na golu Deportiva nije mogao prilikom tog udarca, samo je nemo posmatrao kako lopta ulazi u mrežu.

Prelep pogodak i najlepši detalj sa ovog meča. 

Ali, ni taj trenutak, ni činjenica da su imali dva gola prednosti nije pomogla fudbalerima Malage da lako trijumfuju na ovom meču, već su čekali do samog kraja da to učine u neizvesnoj završnici. Deportivo je rano poveo iz penala preko Borhesa već od trećeg minuta, ali je Mičel Santos je u 21. na isti način izjednačio, pre nego što je Sandro evrogolom doveo domaćina u porednost.

Činilo se da je sve gotovo kada je Santos po drugi put na meču lepim udarcem u 56. minutu matirao Titona i doveo Malagu u vođstvo od 3:1, ali tako nije mislila ekipa iz La Korunje. Deportivo je u finišu navalio na gol domaćina, iskusni golman Kameni očajno je intervenisao u dva navrata što su Andone i Borhes iskoristili da poravanaju na 3:3.

Ipak, pravda je nekako zadovoljena u finišu jer je rezervista Ontiveros, koji je ušao u 72. minutu, iz očaja opalio po lopti sa preko 20 metara desnicom i još jednom matirao Titona za konačnih 4:3 za Malagu.

PRIMERA - 13. KOLO

Petak:
Eibar - Betis 3:1 (2:0)
/Pedro Leon 19, Ametljer 23, Kike 90+2 - Ruben Kastro 84/ 

Subota:
Malaga - Deportivo 4:3 (2:1)
/Mičel Santos 21. penal, 56, Sandro 40, Ontiveros 90+2 - Borhes 3. penal, 82, Andone 72/ 

16.15: Real Madrid - Sporting Hihon
18.30: Espanjol - Leganes
20.45: Sevilja - Valensija

Nedelja:
12.00: Viljareal - Alaves
16.15: Osasuna - Atletiko
18.30: Selta - Granada
20.45: Sosijedad - Barselona
20.45: Las Palmas - Bilbao

(FOTO: Action Images)


tagovi

MalagaPrimeraSandro RamirezŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara