""
""

Prva reakcija na žreb iz Humske: Nisu naivni, ali mi smo favoriti! Bolje da nam dođu Poljaci

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.06.16. | 15:09

Nemanja Mihajlović priželjkuje pobedu bez primljenog gola u Beogradu i kaže da Partizan može daleko u Ligi Evrope

Svakom poštovanje, Partizanu uloga favorita. Tako kažu crno-beli posle saznanja da im kao prva prepreka na putu ka projektovanom plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope stoji bolji iz duela Slavije iz Sofije i Zaglebja iz Lubina.

Opšti je utisak da je ekipa Ivana Tomića mogla i bolje da prođe na žrebu za drugo kolo utešnog evropskog kupa, međutim, od statusa nosioca, zarađenog na osnovu petogodišnjeg obračuna bodova, ne mogu da pobegnu.

Izabrane vesti

I ne žele.
„Po imenima bi se reklo da ekipe uopšte nisu naivne. Ne možemo da kažemo da ćemo lako izaći na kraj s njima. Valja biti obazriv, pažljivo ih skenirati i uđi maksimalno motivisano u oba susreta“, prva je ocena, neposredno po okončanju žreba u Nionu, Nemanje Mihajlovića.

Krilni vezista Parnog valjka konkretan je u odgovoru na pitanje koga više želi za rivala.
Voleo bih da to bude poljski tim. Moj stav je da je Slavija bolja i da će nam biti rival, ali za Partizan bi bilo povoljnije ako bi se na startu kvalifikacija suočio sa Zaglebjem. Takav mi je osećaj, na prvu loptu“.

Kakav god da bude ishod prve runde, ambicije Partizana se ne menjaju.
„Ko god da nam dođe, trebalo bi da se postavimo kao favoriti. Imamo odličnu ekipu, pojačali smo se, doveli i mlade i iskusne igrače i stvarno verujem da možemo daleko da doguramo. Valja ići korak po korak, međutim, naš primerni cilj je plasman u grupnu fazu“.

Čini se da je povoljna okolnost po osvajača srpskog kupa što će biti domaćin prve utakmice 14. jula. Revanš je 21. jula.
Deluje kao bolja opcija to što prvi meč igramo pred našom publikom, da napravimo dobar rezultat, kako bi nam bilo lakše u gostima. Pod idealnim uslovima podrazumevam da postignemo dva gola, a ne primimo nijedan. U krajnjem slučaju da slavimo 1:0. Samo da naša mreža ostane mirna, jer znamo koliko ekipa ispada na gol u gostima“, obazriv je Nemanja Mihajlović, koji će se, za razliku od ostatka tima koji sutra putuju na pripreme, u Poljsku zaputiti 26. juna.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja MihajlovićLiga Evropedrugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara