Prva utakmica i odmah gol: Dade ga Musa, efikasna Partizanova krila

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.01.19. | 13:42

Crno-beli proverili snage u kontrolnom meču sa Teleoptikom

Tek nekoliko treninga sa novim klupskim drugovima bili su dovoljni Musi Ndžaiju da shvati šta se od njega traži u Partizanu. Prodornost po krilu i realizacija. Baš to demonstrirao je novajlija crno-belih ove zime u prvom kontrolnom meču osvajača Kupa Srbije tokom 2019. Tim Zorana Mirkovića je u nedeljnom matineu savladao filijalu Teleoptik (4:1), uz gol doskorašnjeg fudbalera Stabeka.

Dejstvujući sa pozicije levog krila, Ndžai je pokazao prodornost i brzinu, a u drugom poluvremenu susreta sa bratskim klubom Parnog valjka pogodio je metu, tako što je bocnuo loptu i savladao golmana Jovana Trnića. Nagoveštaj da bi od koristi mogao da bude i na takmičarskim susretima.

Izabrane vesti

Osim Muse Ndžaija, strelci za Partizan bili su, takođe, krilni fudbaleri: Zoran Tošić, Goran Zakarić i Đorđe Ivanović, za ovu priliku preseljen u napad. Jedini pogodak za Optičare delo je napadača Boška Guzine.

Treneri Zoran Mirković i Milan Ristić su odlučili da na teren pošalju dve ekipe po 45 minuta. Za crno-bele nisu igrali golman Stojković, štoperi Valijente i Marković, levi bek Šehović, kapiten Saša Ilić i napadač Nikolić, od povrede se oporavlja Marko Janković, a do polaska na pripreme u Belek trebalo bi igračima da se pridruži Đerlek (muče ga boginje).

Za sredu je planirana još jedna kontrolna utakmica Partizana, u petak prvi tim leti za Tursku, gde će tokom dvonedeljnih priprema odigrati pet prijateljskih mečeva.

------------------------------------------
 PARTIZAN – TELEOPTIK 4:1 (1:1)
/Tošić, Zakarić, Ndžai, Ivanović - Guzina/

Zemun
Sportski centar Partizan-Teleoptik
Igrano bez prisustva publike

PARTIZAN – prvo poluvreme: Kljajić – Enake, Ostojić, Balaž, Urošević – Kosović, Šćekić, Stevanović, Tošić – Rikardo, Jovanović. Drugo poluvreme: Jovičić – Vulićević, N. R. Miletić, Pavlović, N. G. Miletić – Smiljanić, Zdjelar – Zakarić, Pantić, Ndžai – Ivanović. Trener: Zoran Mirković

TELEOPTIK – prvo poluvreme: Popović – Vlalukin, Bošnjak, Šiškov, Antonijević – Perišić, Karišić, Dragić, Vujanić – Vorotović, Guzina. Drugo poluvreme: Trnić – Krstić, L. Čermelj, Matović, Vlalukin – F. Čermelj, Milosavljević, Nović, Draman, Kokir – Babović. Trener: Milan Ristić.

(Foto partizanfk.com)

 


tagovi

Musa NdžaiGoran Zakarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara