""
""

Prvenac Lekića za Atletiko, ali kakav je majstor Adrijan Mutu… (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.11.15. | 19:15

Ima i u indijskom fudbalu šta da se vidi...

Desetak dana po dolasku u indijski Atletiko Kalkutu, srpski napadač Dejan Lekić je postigao prvenac u dresu novog kluba.

Izabrane vesti

Lekić je ušao u igru u 84. minutu meča protiv Pun Sitija, ali mu je to toliko vremena bilo dovoljno da postigne prvi gol u indijskom klubu. I overi trijumf svog tima od 4:1. Prethodna tri gola franšize madridskog Atletika su bili delo kanadskog napadača Jana Hjuma. Golove Lekića i Hjuma možete da pogledate OVDE.

Ipak, počasni gol gostiju je detalj koji je obeležio meč. Strelac je bio kontroverzni Rumun Adrijan Mutu koji je napravio slalom kroz odbranu Atletika i podsetio kakav je majstor.

Za Lekićev Atletiko za igra još nekolicina biviših prvolagških fudbalera iz španske Primere i ovaj tim drži lidersku poziciju na tabeli. Sa druge strane Pun Siti za koji pored Mutua nastupaju poznata imena poput Didijea Zokore, Kalua Učea ili Tunčaja Sanlija je u donjem delu tabele.

Najveći konkurent Atletiku je Delhi Dinamos koji sa klupe predvodi legendarni Roberto Karlos, a igraju poznata imena poput Jona Arnea Risea ili Florana Malude, ali i nekadašnji promašaj Vojvodine Seržinjo Grin.

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalIndijaDejan LekićAdrijan Mutu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara