""
""

Prvi ispad Jirgena Klopa: Provocirao, pa nije želeo da pruži ruku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.12.15. | 22:59

Nemac se sukobio sa Tonijem Pjulisom, tokom meča došlo do svađe, a zanimljive izajve su dali i posle utakmice

Posle harizmatične i simpatične strane zbog koje je miljenik mnogih ljubitelja fudbala, pa i onih u Engleskoj, Jirgen Klop je danas pokazao i na baš sportsku stranu svog karaktera. Nemac se porpilično iznervirao tokom meča protiv VBA, a kap koja je prelila čašu je bio brutalan start Krega Gradnera koji je teško povredio Dejana Lovrena.

Izabrane vesti

Klop je tada ušao u žučnu raspravu sa gostujućim trenerom Tonijem Pjulisom, prilikom izjednačujućeg gola je žustro slavio ispred protivničke klupe, a na kraju kolegi nije želeo da pruži ruku.
“Nisam ga video posle utakmice. Ne želim ništa pričam povodom toga, hoću da razgovaramo samo o fudbalu. Radije idem da slavim sa mojim igračima nego da se okolo rukujem. Razmenili smo neke reči tokom utakmice i nekada vam je potrebno duže od 10 sekundi da se ohladite posle takvih stvari. Utakmica uopšte nije bila prijateljska, ali želim mu sve najbolje. Iako su igrali samo na duge lopte i prekide”, rekao je Klop.

I Toni Pjulis je imao šta da kaže posle utakmice…
“Neka radi šta hoće. Ako ćemo baš da pričamo o gruboj igri, onda neka se zna da su najgore i najgrublje faulove na utakmici pravili Škrtel i Milner. Naši igrači su imali sreće prilikom tih duela, a Klop neka prvo pogleda svoje igrače, pre nego što počne da priča o drugima”, poručio je strateg Vest Broma.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionToni PjulisPremijer ligaLiverpulJirgen KlopEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara