""
""

Prvi kandidat za gol sezone? Projićeva golčina ide na dušu Šaranova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.07.16. | 20:51

Napredak se pokazao kao ozbiljan sastav

Trunka sportske sreće nedostajala je fudbalerima Napretka da na premijeri Superlige zarije nož u srce aktuelnom šampionu, pošto su na stadionu Rajko Mitić ispustili dva gola prednosti, a na kraju umalo doživeli i gorčinu poraza. 

Izabrane vesti

Međutim, povratnik u Superligu se i u drugom kolu protiv Partizana pokazao kao vrlo ozbiljan tim i tvrd orah za dva najveća srpska kluba. Zato je tim Dragana Ivanovića dobru igru u prva dva meča sezone krunisao evrogolom Josipa Projića koji vrlo lako može da se svrsta u listu potencijalnih kandidata za gol sezone u srpskom šampionatu. 

Doduše, Projićeva golčina za velikih 2:0 u 71. minutu ide i na dušu golmana Parnog valjka Bojana Šaranova, koji se loše postavio i tako dozvolio protivniku da izvede spektakularan potez i gol postigne u „golmanov ugao“. Mada, imao je u ove četiri utakmice dobrih odbrana, posebno i malopređašnji pokušaj Vukanovića, kada je skinuo zicer. 

Imaće Ivan Tomić prepune ruke posla zbog činjenice da Partizan ne igra fudbal kakav crno-bela javnost očekuje, a najviše zbog toga što je Parni valjak i u četvrtoj uzastopnoj utakmici ispaljivao mahom samo ćorke. A možda bi tako i ostalo da Valeri Božinov nije postigao penal u finišu.


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNapredak KruševacJosip ProjićBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara