""
""

Prvi na redu za metlu u Barseloni: Matje ima dve ponude

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.17. | 11:01

Počinje čistka u katalonskom klubu

Trener je promovisan, sada kreće prelazni rok. U Barseloni su čekali na Ernesta Valverdea kako bi sa njim usaglasili transfer politiku za ovo leto. Posle sezone u kojoj je osvojen samo Kup kralja i u kojoj je Real Madrid izdominirao španskim i evropskim fudbalom, Katalonci moraju da odgovore. I to jako!

Izabrane vesti

Od velikih pojačanja se pominju Di Marija, Beljerin, Verati, Vitolo… Ali pre toga neke stvari moraju da se raščiste u svlačionici da se Valverde otarasi igrača koji su balast. Spisak je podugačak. Još se ne zna šta Barsa uraditi sa Deulofeuom i Rafinjom, mada će ovaj drugi najverovatnije dobiti novi ugovor. Ali zato nema spasa Žeremiju Matjeu, Ardi Turanu, Alešu Vidalu

Prvi na redu za “metlanje” je Žeremi Matje. Verovatno najmanje omiljen igrač među navijačima Barse. Francuz nikada nije uspeo da opravda očekivanja, a doveden je da odirga ulogu koju je nekada imao Erik Abidal. Pao je na tom ispitu i prokockao svoju šansu.

Međutim, ono što je višak Barseloni, za neke klubove je premija. Već su se pojavili i prvi kanadidati za dovođenje Matjea. Sporting iz Lisabona i Olimpik iz Marselja su zainteresovani da uđu u pregovore oko kupovine Matjea. Naravno, po nekoj raznoj ceni s obzirom da je Francuzu tržišna vrednost opala u odnosu na onih 20.000.000 evra koje je Barsa platila Valensiji za njega pre dve godine.

(FOTO: Actio images) 


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1MarseljPortugalPrimeraŠpanijaSporting LisabonŽeremi Matje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara