"Mutne radnje u PLS-u?"
"Mutne radnje u PLS-u?"

Prvoligaški lakrdijaši: Javor pušta Slobodu, u subotu slave i BSK, Bežanija, Moravac, Kolubara, Sinđelić?

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.15. | 09:44

Dnevni list Sport žestoko opleo po regularnosti takmičenja u drugoj ligi šampionat Srbije

Mutne radnje u PLS-u?U Superligi se velika prašina digla oko utakmice Spartak – Donji Srem i najavljenog gostovanja Subotičana na Banjici, ali po svemu sudeći situacija je i drastično gore u rangu ispod srpske "elite". Dnevni list Sport stoga je u današnjem izdanju žestoko opleo po klubovima Prve lige Srbije i komesaru za takmičenje Branku Stojakoviću savetovao da se pod hitno pozabavi pre svega utakmicama odigranim u sredu u 28. kolu.

U tekstu pod naslovom "Prvoligaški lakrdijaši" Sport podseća da se u danima uoči utakmica 28. kola Prve lige Srbije "kao o gotovoj stvari" pričalo o pobedama Slobode u Šapcu, Bežanije u Petrovcu na Mlavi i BSK-a u Novom Sadu.
"I zaista, u sredu se sve skockalo kao nacrtano", navodi Sport aludirajući na pobedu Slobode nad Mačvom od 3:2, Bežanije nad Slogom od 3:2, te BSK-a nad Proleterom od 1:0.

Izabrane vesti

Nažalost, tu nije kraj, jer kako Sport navodi...
"Da li bi komesar zatakmičenje Branko Stojaković trebalo da se pozabavi utakmicama odigranim u sredu? Apsolutno DA! A dali će uspeti da pronađe i dokaze da je bilo mutnih radnji? E, u to već sumnjamo, mada je svima jasno da se takmičenje pretvorilo u običnu lakrdiju. Tako su već krenule priče da će u subotu sada već izvesni superligaš Javor Matis prepustiti bodove Slobodi kako bi opstala, da BSK protiv Proletera kao i Bežanija protiv Jedinstva Putevi sigurno dobijaju mečeve na svom terenu, Moravac Orion neće imati većih problema kod kuće sa otpisanom Mačvom, kao ni Kolubara sa Bačkom, a Sinđelića već mnogi vide kao pobednika meča u Kraljevu..."

Ozbiljne optužbe. Ali sa povodom.


tagovi

SrbijaSloga Petrovac na MlaviSloga Kraljevosloboda užiceSinđelić NišPrva liga SrbijeMoravac MrštaneMačva ŠabacJavorBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara