Prvoligaško društvo prija Nimu

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.19. | 15:51

Krokodili večeras imaju lepu priliku da dodatno poboljšaju bodovni saldo pošto mu u goste dolazi Ren u zaostalom meču 27. kola Lige 1

Uvertira u mečeve Lige šampiona. Nije taj nivo, ali poslužiće kao zagrevanje. Od 19.00 časova na programu je zaostala utakmica 27. kola francuskog prvenstva, između komšija u sredini tabele, Nima i Rena.

Gosti su desetoplasirni i osvojili su dva boda više od Nima, a nijedan od rivala ne mora da strahuje za prvoligaški status. U podjednako su lošoj formi i samo su po jednom pobedili u prethodnih pet mečeva, s tim da je Ren to učinio u Kupu. U prvom delu sezone crveno-crni su na svom terenu slavili sa čak 4:0.

Izabrane vesti

S obzirom na to da su tek od ove sezone u prvoligaškom društvu, mogu u redovima Nima da budu prezadovoljni učinjenim. Najvažnije od svega je da su izbegli borbu za opstanak i nalaze se u zlatnoj sredini. Imali su i jednu krizu u prvom delu prvenstva kada su pali do 16. mesta, ali su nakon toga zaigrali vrlo dobro i probili su se u jednom momentu i do šestog mesta. Rano su Krokodili ispali iz oba Kupa, a dosta slabo igraju u poslednje vreme. Niz od četiri meča bez slavlja su prekinuli u prošlom kolu pobedom nad Kaenom sa 2:0.

I Ren može da bude zadovoljan ovom sezonom i to pre svega zbog toga što je izborio plasman u finale Kupa. Pobedili su crveno-crni Lion u polufinalu i to u gostima i to je zaista bilo veliko iznenađenje. Do trofeja će teško, jer ih u finalu čeka moćni PSŽ, ali neće se samo tako predati. Igrali su dobro ove sezone i Ligu Evrope, iz koje su eliminisani u osmini finala. Arsenal je bio prejak. Bez pobede je Ren već tri runde, a u subotu je na gostovanju Anžeu gol za 3:3 primio u sudijskoj nadoknadi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5011 FRA 1 Nimes - Rennes ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 27. KOLA

Utorak
19.00: (2,75) Nim (3,05) Ren (2,75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeFK Nim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara