"Stojanović u dresu srpske reprezentacije"
"Stojanović u dresu srpske reprezentacije"

Prvotimci Zvezde nisu na ceni, ali klinci jesu: Fjorentina ponudila milion evra za Miloša Stojanovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.07.14. | 16:34

Italijanski klub želi 17-godišnjeg štopera, na Marakani odbili mogućnost prodaje

Stojanović u dresu srpske reprezentacije

Crvena zvezda se nalazi u teškoj situaciji jer, pored ogromnih dugova koje ima, za njene prvotimce ne vlada veliko interesovanje, a u klubu ne pamte kada su prihodovali veći novac od nekog transfera. Sve to je, naravno, posledica višegodišnjeg očajnog rada i loših strateških odluka na Marakani, međutim, klinci iz omladinske škole i dalje su na ceni, što potvrđuje informacija do koje je došao MOZZART Sport - Fjorentina je ponudila milion evra za 17-godišnjeg štopera Miloša Stojanovića!

Izabrane vesti

Prema našim informacijama, u Zvezdi su ovu ponudu odbili skoro bez razmišljanja, s obzirom na to da se procenjuje da bi Stojanović za dve godine mogao da vredi pet puta više!

Radi se o momku rođenom 1997. godinu, "klasiću" Luke Jovića, koji je standardni član reprezentativnih selekcija Srbije, a gotovo svi evropski skauti koji posmatraju utakmice mlađih kategorija imaju upisano njegovo ime u tefteru. Iako je mlad, za njega važi da je prilično zreo, a trener Nenad Lalatović vodio ga je na pripreme u Sloveniju, a trenutno je sa seniorskim timom u Belgiji, gde crveno-bele danas očekuje jaka provera s Genkom. Očekuje se da dobije šansu i u takmičarskim mečevima, ali pitanje je koliku će imati minutaži, s obzirom na to da je pozicija štopera specifična, pa je pitanje da li bi Stojanović sa 17 godina mogao da izdrži toliki pritisak.

U svakom slučaju, Zvezda sa Jovićem i Stojanovićem ima pravo blago u svojim redovima, a čelnici kluba biće s njima na velikom ispitu, s obzirom na to da su ranije uprave pokazale priličnu nesposobnost u ovakvim sitiuacijama, pa su mnogi talenti napuštali Zvezdu skoro bez obeštećenja jer su dobijali raskide stipendijskih ugovora zarad neisplaćivanja obaveza prema njima.

Pogledajte i kratak video-pregled nekih detalja s mečeva na kojima je igrao Miloš Stojanović...

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

transferi2014SuperligaSrbijaSerija AMiloš StojanovićItalijaFjorentinaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara