""
""

PSŽ rešio dilemu: Ostaje Orije, odlazi Van der Vil! Italijani dočekali...

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 08:07

Klub iz Pariza otklonio dilemu oko pozicije desnog beka za narednu sezonu

Iako je pre mesec dana izgledalo da će Serž Orije biti prvi igrač kojem će se Pari Sen Žermen zahvaliti na kraju sezone, ipak će to biti njegov direktan rival za mesto u timu - Greogori van der Vil! PSŽ je doneo odluku koja je mnoge iznenadila s obzirom na Orijeovo ponašanje i šokantne izjave o saigračima i treneru...

Izabrane vesti

Međutim, ni Van der Vil nije bio mnogo bolji pošto je nedavno ušao u sukob sa saigračima, a Zlatan Ibrahimović ga je izbacio iz svlačionice. Holandski defanzivac je tokom poluvremena utakmice seo u automobil i otišao sa stadiona. I ranije je imao probleme sa nedisciplinom, a klub se očigledno vodio ekonomskim motivima kada je doneo ovakvu odluku, budući da Van der Vilu ugovor ističe na kraju sezone, a Orijeu tek 2019. godine. Klub je rešio da Holanđanin može besplatno da napusti Park prinčeva, a da Orije zaslužuje drugu šansu.

Ova vest je na poseban odjek naišla u Italiji jer tamošnji klubovi već duže vreme drže oko na Van der Vilu. Zainteresovani su Inter, Roma i Milan, a činjenica da ne moraju da plaćaju obeštećenje čini Van der Vila još poželjnijim pojačanjem. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serž OrijeSerija ARomaPari Sen ŽermenMilanLiga 1ItalijaInterGregori van der VilFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara