""
""

Puca nova transfer bomba - Rikardo Rodrigez! Opet Arsenal?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 12:47

Potvrđeno da Švajcarac napušta Volfzburg!

Na pomolu je još jedna transfer bomba koja se dugo čekala. Jedan od najboljih levih bekova Evrope i sveta menja sredinu. Švajcarski defanzivac Rikardo Rodrigez napušta Volfzburg, potvrđeno je iz Nemačke. A kao potencijalna destinacija Rodrigeza se pominje Arsenal...

Izabrane vesti

Rodrigez je u poslednje dve godine uz Davida Alabu najtraženiji levi bek Evroipe, prošle zime je bio na meti Mančester Junajteda i Real Madrida, ali je Volfzburg uspeo da ga zadrži. Ovog leta će to biti nemoguće jer je Rodrigezova otkupna klauzula pala na 25.000.000 evra s obzirom da se Volfzburg nije plasirao u Evropi.
„Još razmatram gde ću. Sve je otvoreno. Nije nemoguće ni da ostanem u Volfzburgu iako to nije baš realna opcija“, rekao je Rodrigez za Kiker.

 Odlazak je potvrdio i sportski direktor Klaus Alofs.
„Nedavno smo održali sastanak i on nam je jasno stavio do znanja da je njegova namera da ide“, rekao je Alofs.

Gotovo da nema kluba koji ne bi poželeo Rodrigeza u svom timu. Švajcarac je jedan od najboljih na svojoj poiziciji u Evropi, a fenomenalan prekid mu je dodatni kvalitet. Jedno vreme je Borusija Dortmund bila najupornija u sa inetersovanjem za Rodrigeza, ali izgleda da su se Milioneri preorijentisali na Rafaela Gereira iz Lorijana. Sada je Arsenal iskočio u prvi plan kao favorit za Rodrigezov potpis.
„U Engleskoj ima dosta velikih klubova koji imaju novac. Španija je takođe sjajna liga“, rekao je Rodrigez, a ne pomen da zaigra u novom klubu sa zemljakom Granitom Džakom je istakao:
„To bi bilo baš uzbudljivo s obzirom da smo cimeri u reprezentaciji“.

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgRikardo RodrigezPremijer ligaNemackaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara