""
""

Pukla tikva u Realu! Kasiljas i Arbeloa ne mogu da smisle jedan drugog (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.05.14. | 10:40

Bez pozdrava, a kamoli pogleda prilikom zamene u Vigu dovoljno govori o narušenim odnosima reprezentativaca Španije

Crv razdora u svlačionici Real Madrida. Preciznije, izgleda da su neki odnosi među finalistima Lige šampiona toliko truli da su sad samo ugledali svetlost dana.

To se najbolje videlo na poslednjoj utakmici kraljevskog kluba u Vigu, na kojoj je desni bek Alvaro Arbeloa zamenjen u 56. minutu utakmice sa Seltom (0:2), ali prilikom dolaska na klupu za rezrve, gde je već sedeo čuveni golman Iker Kasiljas izostao je uobičajeni pozdrav. Sa ostalim igračima Arbeloa se uredno rukovao, ne i sa kolegom iz državnog tima.

Izabrane vesti

Da su odnosi između njih dvojice narušeni moglo se zaključiti samo koji sekund kasnije, jer je u istom minutu zamenjen i povratnik na teren, Sami Kedira, ali je njemu Kasiljas pružio ruku. Plus, Nemac je seo odmah do golmana, a Arbeloa namero izbegao to mesto prilikom zamene.

Arbeloa i Kasiljas ne razgovaraju još od prošle godine kad je bivši trener Real Madrida Žoze Murinjo sklonio iz tima legendarnog čuvara mreže, a uporno gurao Arbelou u sastav i bio mu jedan od omiljenih igrača, sa čim Kasiljas očigledno nije mogao da se pomiri.

 


tagovi

ŠpanijaAlvaro ArbeloaReal MadridPrimeraIker KasiljasEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara