""
""

Puklo u Čileu: Žena Klaudija Brava o pijancima koji ne mogu da treniraju, penzionisao se Vidal, otišao i selektor

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.10.17. | 10:44

A možda je završio i sam Bravo

Ima nešto trulo u simpatičnoj fudbalskoj zemlji Čileu. Nema šta, bilo bi Svetsko prvenstvo lepše da su Čilenaci tamo, ali im je Brazil očitao lekciju i sa 3:0 pokazao gde im je mesto. A ono je trenutno van Rusije.

Ovo je veliki neuspeh za fudbalsku naciju poput Čilea, a kada znate kako vrelu krv imaju jasno je da je ključala posle poraza od Brazilaca.

Izabrane vesti

Južna Amerika na lekovima za smirenje! Mundijal bez šampiona KOMNEBOL-a, ali ON je tu! Crna magija šamana za ekstazu u Limi! (VIDEO)

Tako je odmah po završetku mečeva kvalifikacija prljav veš izašao na površinu. Javila se lepša polovina Klaudija Brava, Karla Pardo, i na Instagramu prozvala neke od saigrača golmana Mančester Sitija.
"Neki igrači su odrali zadnjicu, dok su drugi partijali i zbog pijanki i mamurluka nisu mogli da treniraju".

I sam Bravo je bio jako nezadovoljan posle poraza od Brazila i neuspešnih kvalifikacija. Najavio je moguć odlazak iz nacionalnog tima.
"Moraću malo da razmislim. Moraću smireno da odlučim, da razgovaram sa meni važnim ljudima", rekao je Bravo.

Dilemu o odlasku iz reprezentacije nema selektor Huan Antonio Pici. On je istakao da još treba da razgovara sa ljudima u Savezu, ali da ne namerava da ostane na klupi Crvenih.

Takođe, Arturo Vidal se oprostio od reprezentativnog dresa.
"Moja duša je uništena. Momci, hvala vam na svemu, za sve zajedničke godine u kojima smo davali život zajedno", napisao je Vidal u poruci kojom se oprostio od nacionalnog tima.

Čile je osvajač poslednja dva izdanja Kopa Amerike, ali neće igrati na Svetskom prvenstvu. Pandorina kutija je otvorena, stvari ispod tepiha će tek izlaziti na površinu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČileJužna AmerikaKlaudio Bravomeđunarodni fudbalreprezentativni fudbalSvetsko prvenstvo 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara