""
""

Puklo u Rendžersima! Prgavi Barton je završio s Ajbroksom

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.09.16. | 10:48

Kontroverzni engleski fudbaler odbio da se izvini treneru Marku Vorbartonu i to će ga izgleda koštati ugovora

Džoi Barton je završio karijeru u Glazgov Rendžersima! Britanski tabloid San tvrdi da prgavi engleski vezista neće više šutnuti loptu na Ajbroksu jer je odbio da se izvini treneru Marku Vorbartonu.

Izabrane vesti

Bartonu je rečeno da se 10. oktobra ne pojavljuje u Mari Parku, trening centru Rendžersa, ali navodno njegova budućnost u klubu je neizvesna.

Barton i Vorbarton su u ponedeljak imali sastanak na stadionu Ajbroks u pokušaju da izglade odnos. Ipajk, engleski fudbaler ni za pedalj se nije pomerio od ranijih izjava kojima je prethodio i sukob na treningu sa Andijem Halidejom posle debakla od Seltika u Old Firm derbiju.

Barton je posle tog sukoba izdao nemušto saopštenje u kojem se izvinio što je preterao sa reakcijom, ali je i dalje tvrdio da je u pravu kada su u pitanju kritike na račun saigrača i trenera.
“Menadžer Vorbarton i klub veruju da je potrebno i vreme i prostor da se sagledaju stvari i sve ono što se desilo“, navodi se u kratkom objašnjenju Rendžersa o Bartonovoj suspenziji.

List San navodi da su advokati obe strane već krenuli u potragu za najbezbolnijim rešenjem o prekidu saradnje koja je letos potpisana na dve godine.

Vorbarton je na konferenciji za novinare uoči meča u Liga kupu odbio da komentariše konkretnu situaciju sa kontroverznim fudbalerom, ali je rekao da ne može da toleriše nepoštovanje kod igrača.

“Nikada neću imati problem ako igrač zakuca na moja vrata da razgovaramo o treningu ili utakmici. Ali to mora da uradi na pravi, pristojan način ili će dobiti ćušku. Važno je da se međusobno poštujemo. To je ključna poruka“, objasnio je trener najtrofejnijeg škotskog kluba.

Barton je u Rendžerse došao letos kao slobodan igrač, pošto mu je prethodno istekao ugovor sa Barnlijem. Za škotski klub do sada je odigrao osam utakmica. Ovaj fudbaler je tokom cele karijere imao probleme na terenu, ali i van njega. Umeo je da se posvađa sa trenerima i rivalima, ali i da se pobije na terenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Škotska Premijer ligaŠkotskameđunarodni fudbalMark VorbartonGlazgov RendžersEvropaDžoi Barton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara