""
""

Puma stala iza Rajevca i pristaje da mu plaća selektorsku platu od 30.000 mesečno

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 11:51

Srpski stručnjak je opet u žiži i na korak je od preuzimanja komandne palice u nacionalnom timu Kameruna

Ime Milovana Rajevca opet je u žiži afrčke fudbalske javnosti. Srpski stručnjak koji je Ganu doveo do četvrtfinala Mundijala 2010. godine je najozbiljniji kandidat za selektora Kameruna.

Izabrane vesti

Kamerunci su u potrazi za novim selektorom otkako je Folker Finke dobio otkaz, a privremeno ga zamenio Aleksandr Belinga. Predsednik FS Kameruna Tombi a Roko Sidiki je u ponedeljak boravio u Nirnbergu na sastanku ljudima iz Pume. Gigant u proizvodnji sportske opreme je jedan od najvećih sponzora Kameruna i lider na afričkom tržištu. Upravo je Puma sponzorisala i ugovor prethodnog selektora Finkea.

Puma je postavila uslov Kameruncima da Milovan Rajevac mora da bude sledeći selektor, ako Savez i dalje želi njihovu finansijsku pomoć. Kamerunci nemaju ništa protiv, ali iz nemačke kompanije su poručili da će pare dati tek kada Rajevac i zvanično bude izabran. U tom slučaju, Puma bi pristala da plaća selektorsku paltu srpskom stručnjaku u visini od 30.000 evra mesečno. Za Kamerunce je to prihvatljiva opcija s obzirom da su neki prethodni selektori poput Havijera Klementea ili Artura Žorža zarađivali i po 90.000 evra mesečno. 

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalPumaMilovan RajevacKamerun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara