"Davor Ristović sa trenerom Zvezde Dejanom Radonjićem"
"Davor Ristović sa trenerom Zvezde Dejanom Radonjićem"

Radikalan odgovor: Zvezda povlači igrače iz reprezentacija?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.13. | 20:16

Davor Ristović za Informer kaže da će se razmišlja i o toj opciji, ali i o krivičnoj prijavi protiv Dejana Tomaševića

 

Davor Ristović sa trenerom Zvezde Dejanom RadonjićemTeške reči su izrečene, pa više ne možemo ni da zamislimo kako bi mogao da se reši sukob između Crvene zvezde i potpredsednika KSS Dejana Tomaševića? Direktor Crvene zvezde Davor Ristović u intervjuu za Informer otkriva da se na Malom Kalemegdanu čak razmišlja i o pokretanju krivične prijave protiv Tomaševića zato što je, smatraju u Zvezdi, nasilno dodelio Partizanu titulu šampiona u juniorskoj konkurenciji!
"Saopštenje komesara juniorske lige je nekompetentno i neusaglašeno sa zakonom o upravnom postupku, pa kao takvo za nas ne postoji. Mi ne priznajemo da je juniorski prvak Partizan, jer je Dejan Tomašević odlučio pobednika nasilnim putem. Zvezda će posle  pravne analize i odluke Predsedništva verovatno podneti krivične prijave protiv Tomaševića, komesara lige za mlađe kategorije Aleksandra Rašinca i ostalih učesnika u pravljenju grubog falsifikata i iznošenja neistina", ističe Ristović za Informer.

Izabrane vesti

Ceh bi, prema najavama Ristovića, mogao da se ispostavi kao mnogo skuplji od predviđenog, jer crveno-beli ne isključuju ni mogućnost da povuku svoje igrače iz reprezentativnih selekcija?! Štaviše, ta je opcija "verovatna".
"Na sledećem Predsedništvu kluba tražiću da razmotrimo odnose sa KSS, jer je evidentno da Savez ne poštuje Crvenu zvezdu. To se najbolje vidi iz ovakvih odluka, a takođe se vidi i kroz činjenicu da Crvena zvezda nema svoje predstavnike u KSS. U Kući košarke Partizan je stavio sve pod svoju kontrolu i preko potpredsednika za takmičenje, Dejana Tomaševića, tamo rade šta im padne na pamet. Zbog toga će Crvena zvezda preispitati svoje odnose sa KSS u smislu daljeg učešća naših igrača i trenera u reprezentativnim selekcijama", zaključio je Ristović razgovor sa Informerom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDavor RistovićDejan TomaševićKSSSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara