""
""

Radnički izabrao: Novi trener je Recko

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.17. | 08:34

Danas promocija u Nišu

Milan Rastavac je podneo ostavku i okrenuo se novim izazovima, Radnički je nekoliko dana bio bez šefa struke, ali ga je po hitnom postupku pronašao. Na klupu Nišlija će sesti Dragan Antić (53), poznatiji kao Recko.

Reč je o doskorašnjem treneru Dinama iz Vranja, sa kojim se minule sezone takmičio u Prvoj ligi Srbije i često ukazivao na goleme finansijske probleme tog kluba. Čak izazvljivao da je iz svog džepa plaćao autobus igračima za put na ligašku utakmicu u Šapcu, protiv Mačve. Dinamo je prvenstvo završio na stabilnom osmom mestu, a Antić prihvatio poziv čelnih ljudi kluba sa „Čaira“ da nastavi niz dobrih rezultata započetih u eri Milana Rastavca.

Izabrane vesti

Sportski žurnal navodi da je predsednik Radničkog Ivica Tončev za danas zakazao sednicu Upravnog odbora na kojoj će Dragan Antić biti promovisan u šefa struke. Potpisaće, najverovatnije, ugovor na godinu dana, a njegovo imenovanje, dodaje Žurnal, može da ugrozi samo „radikalno neplaniran sled događaja“.

Dragan Antić, u lokalnim krugovima poznat po nadimku Recko, pre Dinama je vodio nemačkog niželigaša Špejer, Napredak, makedonski Ohrid 2004, Bežaniju i Timok iz Zaječara.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

dragan antić reckoRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara