""
""

Radnički počinje svoj evropski put u Atini

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.13. | 18:25

"Moramo da igramo timski i da izađemo na teren kao na otvaranju sezone u Zagrebu - bez respekta", rekao je kapiten Marko Marinović

Kapiten košarkaša Radničkog iz Kragujevca Marko Marinović rekao je da njegov tim mora da odigra timski i bez respekta protiv grčkog Panioniosa ako želi pobedu na premijeri u Evrokupu.
"Moramo da igramo timski i da izađemo na teren kao na otvaranju sezone u Zagrebu - bez respekta. To je jedini put, ako želimo da uradimo nešto. Biće teško, ali kao što smo počeli Jadransku ligu, ne možemo mnogo da izgubimo ni u Atini, a mogli bismo mnogo da dobijemo pobedom nad Panioniosom. Potrudićemo se da odigramo mnogo bolje nego u poslednjoj utakmici. To nam je ujedno i jača priprema za nastavak sezone", rekao je Malinović za klupski sajt.

Drugi strelac i skakač ekipe Sava Lešić smatra da Šumadinci mogu do bodova na evro-sceni.
"Imaćemo šansu ukoliko ne respektujemo previše domaćina. Jaka su ekipa, sa mnogo stranaca. Igraju sa dosta tranzicije, ako ih tu zaustavimo, mislim da ćemo moći da se nosimo s njima. Mi smo u jednoj od težih grupa, Rusi su favoriti, ali sve ekipe su jake. Uspećemo ukoliko se držimo plana koji imamo, kao što smo igrali u prva dva kola regionalne lige", rekao je Lešić.

Izabrane vesti

Pored Panioniosa, Radnički će ove sezone igrati u grupi H Evrokupa protiv Spartaka (Rusija), Bešiktaša (Turska), Neptunasa (Litvanija) i ekipe Bizons (Finska).

U drugu rundu takmičenja plasiraće se tri prvoplasirane ekipe.

Utakmica Panionios - Radnički igra se u sredu od 18 sati u Olimpijskoj dvorani Heliniko.

(FOTO: Abaliga.com)


tagovi

EvrokupJadranska ligaMarko MarinovićPanioniosRadnički NišSava LešićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara