"Radomir Antić i Bora Milutinović"
"Radomir Antić i Bora Milutinović"

Radomir Antić: Ideja o humanitarnoj utakmici je predivna

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.05.16. | 23:53

"Nacija smo koja pokazuje zajedništvo, što je sada slučaj u ovoj divnoj akciji", dodao je Boško Janković

Radomir Antić i Bora Milutinović

Poznate ličnosti srpskog fudbala Radomir Antić, Boško Janković i Radosav Petrović izjavili su da im je veliko zadovoljstvo što su bili akteri humanitarnog meča "Asovi za decu" i da se nadaju da će se ova akcija ponoviti.

Izabrane vesti

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.
"Viđena je prava atmosfera i zadovoljan sam odzivom publike. Ideja je predivna i trebalo bi je nastaviti. Pohvalio bih fudbalere koji su došli iz inostranstva i podržali akciju", rekao je Antić Tanjugu.

Fudbaler Verone Boško Janković istakao je da mu drago što je video nekadašnje saigrače iz reprezentacije i drugare.
"Okupili smo se u velikom broju i pokazali da možemo da pomognemo onima kojima je potrebno. Nacija smo koja pokazuje zajedništvo, što je sada slučaj u ovoj divnoj akciji. Nadam se da će ih biti što više", rekao je Janković.

Vezista kijevskog Dinama Radosav Petrović vratio se na stadion na kojem imao dosta uspeha u dresu Partizana.
"Ponosan sam što smo se okupili na ovakvom događaju, ovo je velika stvar za decu. Počastvovan sam što sam bio deo toga, uradili smo korisnu stvar i voleo bih da se ovo nastavi", zaključio je Petrović.

Utakmica "Asovi za decu" realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

reprezentativni fudbalRadosav PetrovićRadomir AntićBoško Jankovićasovi za decu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara