""
""

Radonjić najavljuje vrhunska pojačanja: Navijači, strpite se, skautiramo veliki broj igrača

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.15. | 15:43

„Sofo je prepoznao da u Crvenoj zvezdi može da napreduje“, rekao trener crveno-belih

Radonjić proziva klince! Košarkaši Crvene zvezde, osvajači Jadranske i domaće lige, počeće pripreme u ponedeljak kada će biti podvrgnuti medicinskim testovima. Na prvom okupljanju trener crveno-belih košarkaša Dejan Radonjić imaće na raspologanju bisere ponikle u juniorskom pogonu.

Pored „starih kajli“ Lazića, Jovića, Tejića i Rebića obavezu da se pojave na prvom treningu imaju Đorđe Kaplanović, Nikola Čvorović, Marko Gudurić, Dejan Davidovac, Dragan Apić, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Brano Đukanović. Radu prvog tima od 17. avgusta biće priključeni Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović koji su dobili zasluženi odmor nakon završenih obaveza u juniorskoj reprezentaciji Srbije.

Izabrane vesti

Međutim, navijači posle dolaska Skorcanitisa očekuju još transferi bombi.
Intezivno radimo na skautiranju velikog broja igrača i nadam se da ćemo u narednom periodu angažovati igrače koji će nam omogućiti da imamo konkurentan tim u svim takmičenjim“, bio je pomalo zagonetan Dejan Radonjić.

Crvena zvezda je u odnosu na tim iz prošle godine ostala bez četvorice nosilaca igre Marjanovića, Vilijmsa, Dženkinsa i Kalinića, a u dosadašnjem delu preloznog roka pojačala se centrom Sofoklisom Skorcanitisom.
On je prepoznao da je Crvena zvezda prava sredina za njega i klub u kome može dalje da napreduje što na neki način predstavlja i priznanje za naš rad. Nimalo slučajno, jer Boban Marjanović je kao član najbolje petorke Evrolige potpisao ugovor sa San Antoniojom, Nikola Kalinić je napravio najveći transfer u istoriji Crvene zvezde i pojačao Fenerbahče“.

Ne bi bilo iznenađenje da se neko od navedenih klinaca  izbori za mesto pod suncem. Navijači tipuju na Gudurića i Davidovca.
Ovaj spisak nije nikakvo iznenađenje. Kao što smo i najavili, na startu priprema će biti značajan broj mladih igrača kojima ćemo posvetiti veliku pažnju. Želja je da im pružimo priliku da se nametnu, ali i da ih navikavamo na sistem rada u prvom timu. Cilj je da iz godine u godinu iz sopstvenog pogona promovišemo što je moguće više prvotimaca, rekao je Radonjić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaSofoklis SkorcijanitisJadranska ligaEvropaEvroligaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara