"Radvanska sa navijačima"
"Radvanska sa navijačima"

Radvanska preko Pliškove među četiri najbolje

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.16. | 15:31

Poznata je i poslednja polufinalistkinja završnog tunrira u Singapuru. Prvi meč u subotu od 10.00, drugi od 13.30

Radvanska sa navijačimaAgnješka Radvanska je današnjom pobedom obezbedila plasman u polufinale završnog turnira sezone u Singapuru. Poljska  teniserka je savladala Čehinju Karolinu Pliškovu sa 2:0, po setovima 7:5, 6:3.

Pre njih na teren su izašle Svetlana Kuznjecova i Garbinje Muguruza, ali je taj susret bio manje-više nevažan pošto se od ranije znalo da je Ruskinja obezbedila plasman među najbolje četiri, dok je Muguruza ostala bez šanse. Bilo kako bilo, Muguruza je slavila sa 3;6, 6:0, 6:1.

Izabrane vesti

Konačan plasman u Crvenoj grupi: 1. Anđelik Kerber, 2. Dominika Cibulkova, 3. Simona Halep, 4. Medison Kiz.

Konačan plasman u Beloj grupi: 1. Svetlana Kuznjecova, 2. Agnješka Radvanksa, 3. Karolina Pliškova, 4. Garbinje Muguruza.

Sutra su na programu oba polufinala turnira u Singapuru koji se igra za nagradni fond od čak 7.000.000 dolara. Prvo na teren, ne pre 10.00 č po srednjeevropskom vremenu izlaze Kuznjecova i Cibulkova. Biće to deveti međusobni susret iskusnih takmičarki, a malu prednost o 5:3 ima omalena Slovakinja. Zanimljivo je istaći da je Ciblukova do tih pet pobeda dsošla na njihovih pet poslednjih ogledanja. Ipak, poslednjih meseci Kuznjecova igra fanstastično, tako da neće bbiti lak plen. Šta više.

Nakon njih, od 13.30 č rekete u Singapuru ukrštaju prva teniserka svet, Anđelik Kerber i treća, Agnješka Radvanska. Očekujemo napeto polufinale, što najavljuje i njihov međusobnim skor koji je 6:5 u korist Poljakinje.

(foto: Action Images)


tagovi

Svetlana KuznjecovaSlovačkaSIngapurRusijaPoljskaNemackaKarolina PliškovaDominika CibulkovaČeškaAnđelika KerberAgnješka Radvanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara