""
""

Rajković: Nije dobro kada je golman najbolji u timu, nadam se porazu Partizana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.15. | 09:49

„Očigledno nam ne leže rivali koje svi otpišu pre utakmice“, poručio kapiten crveno-belih

„Joj majko kako brani Rajko“...Sa ovom rečenicom na usnama navijači Crvene zvezde dočekali su kraj meča sa Napretkom u kojem je kruševački tim, najblaženo rečenom, bio ravnopravan rival ekipi Nenada Lalatovića. Međutim, nada Čarapana da mogu do velikog iznenađenja na stadionu Rajko Mitić umrla je na rukavicama kapitena Crvene zvezde.

Bravuroznim intervencijama Rajković je neutralisao stopostotnu šansu Dimitrova, u finišu je „skinuo“ šut Lukovića, pokazavši na taj način zašto je dan pre izabran za najperspektivnijeg igrača Srbije. Zvezda je i dalje u šampionskoj trci, iako je za prikazano u suretu sa Napretkom samo mladi čuvar mreže zaslužio pozitivne kritike.
„Složićete se i vi da za ekipu nije baš dobro da golman bude najbolji pojedinac, igrač utakmice“, savršeno precizno je skenirao viđeno u sudaru sa Napretkom Predrag Rajković.

Izabrane vesti

Međutim, kapiten Crvene zvezde tvrdi da su crveno-beli napravili veliki korak ka odbrani šampionske titule.
"U opisu posla mi je da branim gol i na svakoj utakmici se trudim da to činim najbolje što mogu. Jako težak meč je iza nas, ali srećom uspeo sam da sačuvam gol. Bitno je da smo smanjili razliku u odnosu na Partizan makar na jedan dan. Inače, nadam se da će večiti rival izgubiti na Banovom brdu“.

Nezadovoljan viđenim u duelu sa Napretkom bio je i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović
" Nije bio zadovoljan onim što smo prikazali. On nam je i pre utakmice skrenuo pažnju da ekipa Napretka zna dobro da igra na kontru i polukontru,ali mi kao da nismo obratili pažnju na to. Loše smo ušli u utakmicu, izgleda da nam ne leži da igramo ove unapred dobijene utakmice. Uvek imamo najviše muka sa ekipama koje svi očekuju da unapred dobijemo“.

Pamtiće se Rajkovićeve odbrane protiv Čarapana, ali i jedan pokušaj „ala Bajko“ kada je zalomio Trujića. Kapiten je zbog luksuziranja na poluvrmenu „izriban“ od šefa stručnog štaba Lalatovića i trenera golmana Srđana Maksimovića.
„Nisam planirao da driblam. Jednostavno lopta se tako namestila. Dobro je sve ispalo... Kažem važno je da smo pobedili. Možda nam ova pauza dobro dođe da se pripremimo za meč protiv Novog Pazara“, poručio je Rajković.

Inače, Predrag Rajković je tokom duela sa Napretkom povredio lakat, a danas će biti poznata tačna dijagnoza.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan DimitrovSrbijaPredrag RajkovićNenad LalatovićNapredak KruševacEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara