"Rakić"
"Rakić"

Rakić: Dolazak navijača zavisi od nas

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.11.14. | 19:33

"Ako pružimo dobre partije, to po pravilu privlači i publiku. Ja se nadam da su maši navijači osetili trenutak da nam je potrebna njihova pomoć, naročito uoči ove utakmice koja nam je možda i najbitnija u ovoj polusezoni", rekao je golgeter crveno-belih

Rakić

Iako se igrači Crvene zvezde ne mogu pohvaliti nekom posebnom napadačkom formom u ovom trenutku, srpski šampion je uspeo da se vrati u ravnopravnu šampionsku trku sa večitim rivalom Partizanom.

Izabrane vesti

Sledi okršaj sa neugodnim Čukaričkim na Marakani.
"Nama bi svakako mnogo značila podrška navijača, ali i ja često kažem da dolazak navijača zavisi i od nas, naše igre. Ako pružimo dobre partije, to po pravilu privlači i publiku. Ja se nadam da su maši navijači osetili trenutak da nam je potrebna njihova pomoć, naročito uoči ove utakmice koja nam je možda i najbitnija u ovoj polusezoni, kako bismo zadržali priključak za rivalom, i uz još neki njihov kiks, možda postali i jesenji šampioni. Naš cilj i cilj naših navijača je isti, i ja se nadam da podrška neće izostati",  izjavio je Rakić.

Zvezdin golgeter smatra da su Brđani najjača ekipa od svih koje su ove jeseni dolazile na Marakanu.
"Čukarički je do sada najjača ekipa koja nam gostuje. Radi se o stvarno ozbiljnoj ekipi i dobro organizovanom klubu. Očekuje nas mnogo teška utakmica, a ujedno i mnogo bitna. Eventualnom pobedom možemo da napravimo još jedan korak napred u trci za naslovom jesenjeg šampiona."

Rakić u oktobru nije bio standardan, uglavnom zbog povreda sa kojima se suočavao. Ipak, u finišu jesenjeg dela sezone stručni štab od njega dosta očekuje.
"Osećam se dobro, prošlu utakmicu sam odigrao svih 90 minuta i već se bolje osećam. Nadam se da ću početi i protiv Čukaričkog i da ću vrlo brzo nekim golom pomoći ekipi da zabeleži pobedu", rekao je Rakić.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaĐorđe RakićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara