""
""

Rakić se uželeo igre: Jedva čekam da polusezona počne

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.14. | 15:22

"Izbegavam duele još uvek, ali verujem da ću ubrzo probiti i tu psihičku barijeru", rekao je napadač crveno-belih

Fudbaler Crvene zvezde Ðorđe Rakić, koji se posle šest meseci oporavio od teške povrede kolena, rekao je da se uželeo terena i istakao da veruje u osvajanje titule prvaka Srbije.
"Dugo nisam igrao i jedva čekam utakmice. Naravno da prvo moramo da prođemo i fizički deo, jer je to osnova za dobru polusezonu od koje mnogo očekujemo. Treniram bez problema, ne osećam posledice povrede i nadam se da će tako i ostati. Bio sam u Nemačkoj na pregledima i od lekara dobio zeleno svetlo. Sa kolenom je sve u redu i konačno mogu da se posvetim samo fudbal", izjavio je Rakić za sajt kluba.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije naveo je da će pokušati što pre da otkloni strah od obnavljanja povrede kako bi mogao da pomogne ekipi.
"Izbegavam duele još uvek, ali verujem da ću ubrzo probiti i tu psihičku barijeru. Svi zajedno okrenuti smo narednoj polusezoni od koje očekujemo da bude prekretnica, kako za klub, tako i za nas igrače. Zbog toga, moramo svi da pružimo maksimum, da svaki meč shvatimo kao finale i na kraju, nadam se, prvi prođemo kroz cilj", zaključio je Rakić.

Izabrane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde prošlog petka počeli su pripreme za prolećni deo takmičenja u Superligi koji dočekuju sa bodom zaostatka u odnosu na lidera Partizan.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSuperligaĐorđe RakićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara