""
""

Rakočević: Zvezda favorit u kupu, ali Partizan i Mega su u igri

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.16. | 18:13

Rakočević, koji je pre tri godine kao kapiten Zvezde podigao "Zućkovu levicu" tokom posete štandu zvanično najbolje avio-kompanije u Evropi družio se sa navijačima i odigrao partiju basketa

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Igor Rakočević ocenio je da je njegov nekadašnji klub Crvena zvezda favorit za osvajanje Kupa Radivoja Koraća, ali da Partizan i Mega Leks nikako ne bi trebalo otpisivati.
"Zvezda je favorit zbog pokazanog kvaliteta u sezoni, ali i Mega Leks i Partizan mogu da budu u opticaju za osvajanje prvog trofeja. Kup je specifično takmičenje jer samo jedna izgubljena utakmica podrazumeva ispadanje iz borbe za trofej. Nadam se da će publika uživati kao i prošle godine i da će opisivati ovo takmičenje jednom rečju - spektakl", rekao je Rakočević prilikom posete štandu Turkiš Erlajnsa na beogradskom Sajmu turizma.

Izabrane vesti

Rakočević, koji je pre tri godine kao kapiten Zvezde podigao "Zućkovu levicu" tokom posete štandu zvanično najbolje avio-kompanije u Evropi družio se sa navijačima i odigrao partiju basketa.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Facebook stranici


tagovi

SrbijaFK PartizanMega LeksKSSJadranska ligaIgor RakočevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara