Rami hoće da postane trener: Kad može Inzagi, mogu i ja! On je čista katastrofa...

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.09.18. | 20:08

Šta kaže svetski šampion o saradnji s popularnim Pipom

Današnji fudbaleri često nemaju ideju šta bi radili kada okače kopačke o klin. Neki odu u agente, neki postanu stručni saradnici, mada ima i onih koji završe u trenerskim vodama.

To je plan kojim se vodi Adil Rami. Svetski šampion sa Francuskom na Mundijalu u Rusiji prošao je daleko više od onog što mu je ostalo, ali nema dilemu šta će da radi onog trenutka kada se bude oprostio od uloge igrača...
“Držim negde u malom mozgu ideju da postanem trener. Počeću već ove godine da skupljam poene za trenersku licencu, jer verujem da mogu da budem vrlo dobar trener. Dobro, možda ne u Marselju, jer ne želim da oćelavim“, našalio se iskusni štoper Marselja.

Izabrane vesti

Priznaje da je inspiraciju dobio od trenera sa kojima je sarađivao poslednjih godina.
“Imao sam tu sreću da radim sa vrlo dobrim trenerima – Rudijem Garsijom, Didijeom Dešanom, Unajem Emerijem, Loranom Blanom, Klarensom Sedorfom...“, kaže Francuz i otkriva zbog koga je odlučio da krene putem trenera:
“Kada vidite sve ove ljude, jasno je da mi neće biti lako da ispunim očekivanja. Opet, zahvaljujući Filipu Inzagiju shvatio sam da mogu da budem trener. Kad on može, mogu i ja! On je bio potpuna katastrofa“, tvrdi Rami.

Ozbiljna packa za popularnog Pipa...

Foto: Action Images


tagovi

Adil RamiFilipo Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara