"Žoze Murinjo i Serhio Ramos "
"Žoze Murinjo i Serhio Ramos "

Ramos baš ne miriše Murinja, Portugalac nije ni među tri najbolja trenera sa kojim je sarađivao

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.02.15. | 13:07

„Hoakin Kaparos je u samom vrhu, on je verovao u mene kad sam bio niko“, rekao je defanzivac Reala

Žoze Murinjo i Serhio Ramos Igrači koji su imali privilegiju da sarađuju sa Žozeom Murinjom tvrde da Portugalac uspostavlja veoma blizak, skoro očinski odnos sa fudbalerima, ali Serhio Ramos nije pao na šarm gospodina Specijalnog i iako su sarađivali tri godine za njega strateg Čelsija nije ni među tri najboljih trenera sa kojim je sarađivao.

Ali trener Reala Karlo Ančeloti jeste, i Ramos je naglasio da ga je posebno oduševio kako Italijan radi sa igračima, ono što je zaštitni znak Murinja.
„On primećuje kako se igrač uklopi, da li se trudi da se otvori saigračima ili ne. On je trener koji te odvede na stranu, priča sa tobom i osigura da sve prođe najprirodnije, i na profesionalnom i na ličnom odnosu“, rekao je Ramos.

Izabrane vesti

Španac je izdvojio i bivšeg selektora Furije Luisa Aragonesa, a i nekadašnjeg stratega Sevilje koji ga je gurnuo u vatru.
„Tu je i Luis Aragones, a onda i Hoakin Kaparos, koji je stvarno verovao u mene kada sam bio niko. Imao sam fantastične trenere i Ančeloti je definitivno među top tri“, rekao je defanzivac.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoŠpanijaSerhio RamosReal MadridPrimeraLuis AragonesKarlo AnćelotiHoakin KaparosEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara