""
""

Ramosove kopačke od 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 16:36

Naporni pregovori uspešno okončani

Obične, crne kopačke su prošlost, Serhio Ramos će se uskoro priključiti većini svetskih fudbalskih zvezda sa markiranom obućom za fudbal. Španac je danas posle dugih i napornih pregovora je potpisao novi ugovor sa američkim proizvođačem sportske opreme Najkijem.

Izabrane vesti

Španac je danas parafirao novu četvorogodišnju saradnju sa američkim gigantom prema kojoj će zarađivati 2.000.000 evra godišnje.

Ramos je i ranije bio maneken Najkija, ali je saradnja letos istekla i dva strane nisu mogle da se dogovore oko uslova novog ugovora. Tačnije, oko sume koju bi Najki plaćao Ramosu. Tako je španski štoper skinuo Najkijeve kopačke i od početka sezone igrao u običnim, crnim kopačkama bez loga proizvođača.

Pregovori su nekoliko puta prekidani i nastavljani, da bi Ramos napokon isterao svoje i dobio zadovoljavajuće uslove pa je sinoć protiv Sportinga u Lisabonu zaigrao u zelenim Najkijevim kopačkama.

Američki proizvođač sportske opreme je nedavno potpisao i doživotni ugovor sa Kristijanom Ronaldom prema kojem će Portugalcu plaćati oko 10.000.000 evra godišnje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSerhio RamosReal MadridPrimeraNajkiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara