""
""

Rašović: Ovo je neshvatljivo, ali bićemo ravnopravni sa Ludogorecom

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.13. | 23:37

Trener Partizana istakao “da se sreća zaslužuje”, da se “protiv Bugara otvara problem levog beka”, ali i da će “zaigrati dva pojačanja”. Strateg jermenskog prvaka kratko poručio: “bili smo bolji”

Rekao je Vuk Rašović pred meč sa Širakom da ne prihvata 0:0, da bi po završetku utakmice zgrabio taj rezultat, iako je svakom poseticu na stadionu jasno da je Partizan večeras mogao da završi evropski put.
“Naravno da ga prihvatam ovaj rezultat”, rekao je trener crno-belih posle remija sa Širakom. “Dobro je što smo se kvalifikovali u sledeće kolo. Svesni smo da nismo bili na nivou, postoje objektivni razlozi, počev od povreda do crvenog kartona Volkova, koji nije smeo da se dogodi. Neshvatljivo je da se takve stvari dešavaju u ovako bitnoj utakmici”.

Izabrane vesti

Šta je uzrok bledog izdanja?
“Okolnosti su bile takve. U poluvremenu smo imali druge namere, ali kad smo ostali sa desetoricom na terenu morali smo pravimo drugu formaciju”.

Trener Širaka je rekao da je jermenski tim bio bolji?
“Ja bih rekao da se sreća zaslužuje, iz nekog razloga smo prošli dalje. U našoj javnosti je stvorena pogrešna slika o snazi Širaka, napravila se atmosfera da ćemo ih prelako izbaciti, a to se donekle prenelo na ekipu. Jermeni igraju dobar fudbal, moramo da damo maksimum da bismo prošli dalje”.

Zašto nije igrao Ninković, čak nije ni ušao, a sve vreme priprema ste ga uigravali?
“Ninković je trebalo da uđe, jer od Malbašića nismo dobili što smo planirali. Nikola nije počeo, jer smo imali drugačiju ideju, da napravimo proboj po bokovima. Šteta što nismo iskoristili dve, tri lepe šanse”.

Može li sve da se popravi do Ludogoreca, vremena je malo?
“Iskreno se nadam da može bolje nego protiv Širaka. Otvara nam se, ipak, problem levog beka, jer će Volkov biti sigurno kažnjen zbog isključenja. Ludogorec je bio nadmoćniji u prvoj utakmici protiv Slovana, a imali smo čoveka i na večerašnjem revanšu. Isto tako, stigla su nam dva pojačanja, očekujemo da ćemo se ravnopravno suprotstaviti”.

Potreban vam je gol igrač?
“Slažem se, Mitrović je kažnjen, on dosta znači ovom timu, moramo da sačekamo da prođe još jedan meč, kako bismo računali na njega”.

Jetse li sigurni da ćete ga dočekati, jer je Anderleht ozbiljno zainteresovan?
“Nadam se da hoću”.

Kako komentarište da je Saša Ilić bio jedan od retkih na nivou Partizana?
“Dosta igrača bi trebalo da se ugleda na njega i shvati da su dres i grb Partizana teški, da mora da se radi žeće i jače”.

Reakcije navijača?
“Partizan se voli, svestan sam da nije bio dobar, ali se bez borbe nikome nećemo predati. Pred nama je 180 minuta.”

Trener Širaka Vardan Bičahčijan ocenio je da je kvalifikacije za Ligu šampiona završio kvalitetniji tim.
“Šteta, bili smo bolji od Partizana u dve utakmice, ali se na kraju gleda rezultat. Partizan je imao više sreće. Stvarali smo šanse u obe utakmice, međutim, nismo ih koristili ni u Jermeniji, ni u Beogradu. A, fudbal se igra zbog golova. Čestitam domaćinu prolaz u narednu rundu”, rekao je trener Širaka.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Filip Malbašićkvalifikacije za Ligu šampionaLiga šampionaNikola NinkovićFK PartizanŠirakSrbijaSuperligaVladimir VolkovVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara