""
""

Rašović VS Rašović: Tata za Borusiju, sin za Real

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.13. | 14:29

‘’Kako da navijam za Madriđane, kad prema njima imam negativnu emociju još od poraza u briselskom finalu 1966’’, kaše otac novog trenera Partizana, dok Vuk navija za produžetke u revanšu polufinala Lige šampiona

 

Jedan Rašović za Špance - drugi za Nemce! U danu kad će Evropa dobiti prvog finalistu Lige šampiona, zanimljivo će biti i u porodičnom domu novog trenera Paritzana. Senior Branko je nahvalio dolazak sina na klupu crno-belih, ali će večeras suprotno Vukovim simpatijama Realu, navijati za Borusiju.
U životu imam tri sportske ljubavi: Budućnost iz Podgorice, Partizan i Borusiju. Proveo sam pet prelepih godina u Dortmundu, stekao prijatelje za sva vremena i logično je što prednost dajem Milionerima. Uostalom, kako da navijam za Madriđane, kad prema njima imam negativnu emociju još od poraza u briselskom finalu Kupa šampiona 1966. godine”, podsetio je Branko Rašović, da su Amansio i Serena zaustavili Parni valjak na poslednjoj prepreci do evropske krune (1:2).

Izabrane vesti

Razumljivo, vremena se menaju, ali mentalitet Nemaca je jedan od razloga zbog kojih bivši defanzivac crno-belih daje prednost četi Jirgena Klopa.
U mečevima nokaut faze, gol viška je velika prednost, a Borusija je postigla tri više od Reala. Teško je verovati da Španci mogu da uzvrate istom merom. Naprotiv, uveren sam da će Milioneri bar jednom zatresti mrežu na stadionu Santjago Bernabeu, a da će i Bajern sutra ponovo savladati Barselonu”, nada se Branko Rašović svenemačkom finalu na Vembliju.

S druge strane, Vuk Rašović, iako rođen u Dortmundu 3. januara 1973. navijačke simpatije u polufinalu poklanja kraljevskom klubu, možda i usled činjenice da je tokom januara pratio treninge Žozea Murinja.
Ne samo zbog toga, generalno volim Real Madrid. Biće im zaista teško, ali verujem da mogu da pobede, pa da putnika u finale odluče produžeci. Isto tako, cenim Bundes ligu i sve tamošnje klubove. Nemci pokazuju kako i bez ogromnih ulaganja može da se napravi dobar rezultat, jer su razvili sistem i pridržavaju ga se”, dodao je Vuk Rašović.

Piše: Aleksandar Joksić

(aleksandar.joksic@mozzartbet.com)


tagovi

Borusija DortmundBranko RašovićEvropafudbalLiga šampionaReal Madridvuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara