""
""

Raspad u Kragujevcu: Igrači štrajkuju, Perović u Aziji!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.12.14. | 09:42

Igrači Radničkog, nezadovoljni finansijskom situacijom u klubu, odbili da izađu na jučerašnji trening

Teška vremena za kragujevački Radnički! Prvotimci tog kluba odbili su da odrade jučerašnji trening nezadovoljni finansijskom situacijom u klubu, piše Sportski žurnal! Naime, uprava superligaša iz Šumadije duguje nekoliko plata prvotimcima koji su i ranije najavili da će se odlučiti za radikalan korak ukoliko čelnici Radničkog ne isplate bar deo zaostalih dugovanja.

Strpljenje su izgubili posle duela u Jagodine tokom kojeg su učenici Neška Milovanovića pružili vrlo solidnu partiju. Radnički je posle 14. kola prikovan za dno tabele Jelen Superlige sa samo sedam osvojenih bodova. I pre generalnog štrajka Kragujevčani su bili glavni kandidati za selidbu u niži rang, a najnovija dešavanja samo potvrđuju da je klub u raspadu.

Izabrane vesti

Takođe, iz Kragujevca stiže vest da je nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Marko Perović napustio redove Đavola. On će karijeru nastaviti u Aziji. Pre povrataka u domaći fudbala iskusni vezni fudbaler branio je boje iranskog Persopolisa.„Prilikom dolaska u naš klub evidentirana je opcija da Perović može da ide u slučaju adekvatne ponude. Ona je stigla, i Perović će nastaviti karijeru u Aziji. Ne znam koji klub je u pitanju“, rekao je za Žurnal sekretar Radničkog Darko Bradonjić.

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropaMarko PerovićRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara