""
""

Raspoloženi Martin O'Nil: Naše iskustvo može da presudi

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.16. | 17:59

"Pošto se radi o prvoj utakmici, verujem da će doneti dosta uzbuđenja", najavljuje selektor Iraca

Sa velikim samopouzdanjem stigli su Irci u Beograd na prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Ne razmeću se velikim izjavama, ali su svesni da im trenutni rejting dozvoljava da samouvereno dočekaju sutrašnji okršaj na Marakani (20.45 časova).
„Svi igrači su sveži, počinjemo novi ciklus ispočetka, ali verujem da ćemo se na kraju puta naći na šampionatu sveta u Rusiji", prva je poruka irskog selektora Martina O'Nila.

Izabrane vesti

Jedan novinar ga je podsetio da je Aleksandar Mitrović postigao gol kada je poslednji put igrao protiv Džona O'Šeja.
„U tom slučaju igraćemo sutra uveče bez O'Šeja“, našalio se O'Nil.

KVOTE ZA UTAKMICU SRBIJA - REPUBLIKA IRSKA

Hoće li ga zadovoljiti bod protiv Srbije?
“Biće ovo neizvesna grupa u kojoj će svaki bod puno značiti za konačan plasman. Niko neće od početka štrčati u ovoj grupi. Pošto se radi o prvoj utakmici, verujem da će doneti dosta uzbuđenja. U Srbiji se izgleda probudio novi duh, pa će nam biti malo teže, ali probaćemo da iskoristimo bogato iskustvo iz poslednjih kvalifikacija, kao i sa Evropskog prvenstva u Francuskoj kako bismo zadržali visoko samopouzdanje", poručio je O'Nil uz napomenu da su se i Šimus Kolman i Džon O'Šej oporavili i da će obojica trenirati večeras sa ekipom.  

Dosta Irci očekuju i od veziste Džefa Hendrika, koji je pre nekoliko dana realizovao rekordan transfer iz Derbija u Barnli.
„Posle sjajnog leta u Francuskoj, želim da eksplodiram i u Premijer ligi. Ali, pre nego što dođe vreme za debi na velikoj sceni moram najpre da se fokusiram na sutrašnju utakmicu. Spreman sam, ali neće biti lako. Grupa je nova, novi je izazoiv, ali smo spremnai“, zaključio je Hendrik.

(FOTO: FAI)


tagovi

međunarodni fudbalMartin O'NilFudbalska reprezentacija Republike IrskeDžef Hendrik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara