""
""

Rastali se Zvezda i Pečnik: Odlazak Slovenca koga su Delije volele!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.12.14. | 14:04

Iskusni univerzalac trebalo bi da karijeru nastavi u Kini ili Japanu

Sada je i zvanično: Nejc Pečnik u prolećnoj polusezoni neće nositi dres Crvene zvezde. Slovenački univrzalac i aktuleno rukovodstvo crveno-belih dogovorili su se da raskinu saradnju, čime je stavljena tačka na jednu lepu epizodu u karijeri Nejca Pečnika.

Za 18 meseci u Beogradu reprezentativac Slovenije postao je jedan od ljubimaca navijača. Dao je veliki doprinos u osvajanju prošlogodišnje titule, a letos se i pored ogromnih finansijskih problema vratio u Crvenu zvezdu na nagovor saigrača. Krilni fudbaler koji je u Crvenoj zvezdi bio "devojka za sve", i pokrivao deficitarne pozicije desnog beka i polušpica karijeru bi trebalo da nastavi na Dalekom Istoku.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama Kina bi mogla da bude naredna destinacija u karijeri Nejca Pečnika. Za 18 meseci na Marakani Pečnik je odigrao 43 utakmice i postigao deset golova za Crvenu zvezdu.
„Zvezda će uvek biti gigant. Bez obzira na krizu, postoji gomila navijača koji prate klub. To je veliko bogatstvo. Kada se izglasa novi zakon u Srbiji, mislim da će Zvezda biti privatizovana vrlo brzo", rekao je nedavno Pečnik.

Vest o Pečnikovom odlasku potvrdio je i Zvezdan Terzić u izjavi za agenciju Tanjug.
"U toku dana smo održali sednicu Upravnog odbora i doneli odluku da pustimo Pečnika. Zahvalili smo mu se na svemu što je uradio za klub u kojem je ostavio veliki trag prilikom osvajanja šampionske titule. On je i letos bio slobodan, ali smo se nakon 15 dana dogovorili da se vrati i da mu ne pravimo smetnje u slučaju dobre ponude", rekao je Pečnik.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNejc PečnikSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara