"Više ga nećemo gledati u ovom dresu"
"Više ga nećemo gledati u ovom dresu"

Rastanak koji boli: Kaka i Milan se opet razišli (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.06.14. | 15:21

Čuveni Brazilac karijeru nastavlja u MLS ligašu Orlandu

Više ga nećemo gledati u ovom dresuNeke ljubavi su jednostavno večne, ali to ne znači da oni njome inficirani ne mogu i da se odmore jedan od drugog. Milan i Kaka već su jednom izdržali odvojeni, a po svemu sudeći sada je došao i definitivan kraj pošto je čuveni Brazilac prihvatio ponudu da karijeru nastavi u MLS ligi.

Tačnije, u ekipi Orlanda koja bi trebalo da mu ponudi novi izazov. Benefit će izvući i Rosoneri, koji sledeće sezone neće morati sa Rikardu Kaki isplate basnoslovnu platu od osam miliona evra već će taj novac iskoristiti za nove igrače.

Izabrane vesti

Konkretno, kako pišu mediji na Apeninima, za 21-godišnjeg Argentinca Huana Iturbea iz Verone.

Ostaje samo da se vidi da li će Kaka direktno na Floridu ili će, a pominjala se i ta opcija, prvih šest meseci provesti na pozajmici u Sao Paulu, a Orlandu se priključiti u januaru.

Evrope mu je očigledno dosta, iako je utisak da je mogao još da pruži. Možda ne na nivou iz 2007, kada je dobio Zlatnu loptu, ali svakako da Kaka ima kvalitet. U povratničkoj sezoni na San Siru je, uostalom, postigao devet golova i namestio još osam. U onakvom Milanu – nije to zanemarljiv učinak, iako je jasno da godine počinju da uzimaju danak.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AOrlandoMLSMilanKakaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara