Rastanak! Vijera ne može da se izbori sa Balotelijem: Idi, samo idi

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.12.18. | 15:34

Prilika za Napoli ili Fjorentinu

Jednom problem, uvek problem. Čak ni Azurna obala nije mogla da pripitomi Marija Balotelija. Nekadašnji reprezentativac Italije po svemu sudeći napušta Nicu ove zime, jer niti igra kako se od njega očekuje, niti je trener Patrik Vijera uspeo da obuzda njegov temperament.

Pre mesec dana Vijera i Super Mario su prvi put ušli u klinč, kad je problematični napadač opsovao trenera posle zamene na jednoj utakmici, tenzije su se nastavile i na sledećoj, a kako sad stvari stoje rezultiraće izbacivanjem fudbalera iz ekipe.
Predočeno mu je da klub neće obnoviti saradnju s njim. Ugovorom mu ističe na leto, ali je moguće da nas napsusti i tokom januara. Situacija komplikovana i za njega i za nas. Potreban mu je novi izazov. Generalni direktor Žulijen Furnije i predsednik Žan Pjer Rivije neka reše problem sa njegovim agentom Minom Rajolom“, izjavio je Patrik Vijera, uz napomenu da je dozvolio Baloteliju da pre ostalih igrača Nice dozvolio odlazak na zimski odmor.

Izabrane vesti

Što ne znači da su time problemi rešeni. Gomilali su se od letos, a o njima je pričao baš Vijera koji se i za vreme igračke karijere, u Interu i Mančester Sitiju, sukobljavao sa Marijom.
Od početka je bilo komplikovano raditi s njim. Nije loš momak. Hteo je letos da ode, a na kraju je ostao, kad mu je propao transfer. Želeo da je nam dokaže da vredi, iako se trudio nije u tome uspevao. Kasno se priključio pripremama, imao problem sa fizičkom spremom, nabacio je koji kilogram viška... Iako ga 98 procenata svlačionice voli, saradnja sa Marijom se može podvesti pod neuspeh“, rekao je Patrik Vijera.

Letos su se Napoli i Fjorentina pominjali kao mogući kupci Marija Balotelija. Da li su i dalje zainteresovani?

FOTO: Reuters


tagovi

Mario BaloteliPatrik Vijera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara