"Šarapova i Bušar"
"Šarapova i Bušar"

Rat teniskih plavuša

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.04.17. | 11:12

Atraktivna Kanađanka Evženi Bušar kaže da je Šarapova za nju varalica

Šarapova i BušarDve možda i najlepše aktivne teniserke, Marija Šarapova i Evženi Bušar su (naravno) u svađi. Starija lepa plavuša, Šarapova možda još ne zna za da ju je ova mlađa opasno uvredila, ali kada sazna leteće perje.

"Marija Šarapova je varalica za mene! Smatram da prevarantima u bilo kom sportu ne treba dozvoliti da igraju ponovo", izjavila je bez dlake na jeziku atraktivna Kanađanka.

Izabrane vesti

Šarapova se u sredu u Štutgartu trijufmfalno vratila aktivnom takmičenju nakon 15 meseci pauze zbog dopinga. Čitava buka se stvorila na WTA turu pošto se turniri bukvalno takmiče ko će pre Ruskinji ponuditi specijalnu pozivnicu, jer tako velika zvezda lako dovodi ozbiljne sponzore, kao i medijsku pažnju. A to smeta nekolicini igračica, uglavnom onih van Top 10 pošto veruju da Šarapova mora da krene od čelendžera i da polako gradi nazad karijeru, ako što to rade igračice koje nemaju status superzvezde. Međutim, ovo je prvi put da je neko otvoreno rekao da veruje da višestruka osvajačica grend slemova ne bi smela uopšte da se takmiči.

"Mislim da nije u redu da ona dobije specijalnu pozivnicu jer je to veoma nefer prema ostalih igračicama koje rade prema pravilima", jada se 23-godišnja Bušarova kojoj karijera poslednjih godinu dana klizi nezdrživo na dole, "Mislim da tako WTA šalje pogrešnu poruku deci i mladima - varaj i mi ćemo ćemo te dočekati raširenih ruku. Mislim da to nije u redu i mogu reći da Marija više nije osoba na koju mogu da se ugledam".

Šarapova je pala na doping testu kada je otriveno da je uzimala lek za srce "meldonijum" koji se početkom prošle godine našao na listi nedozvoljenih stimulativnih sredstava. Ruskinja je slavila u prvom povratničkom meču, a danas je u Štutgartu očekuje duel sa sunarodnicom Makarovom.

(foto: Action Images)


tagovi

RusijaMarija ŠarapovaKanadaEženi Bušar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara