""
""

Real daje 15.000.000 evra za Bokinog bisera kojeg će ostaviti na pozajmici do 2017.

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.16. | 11:55

Novi Pastore meta Kraljevskog kluba

Realova trka sa vremenom naterao je emisare Kraljevskog kluba da ozbiljno krenu u lov na nova imena pre nego što se transfer pijaca zatvori i na snagu stupi najnovija kazna po kojoj transferi neće biti dozvoljeni u narednih 18 meseci. Rimski Korijere delo Sport objavio je eksluzivno saznanje da je Real kontaktirao čelnike Juventusa kako bi se raspitao za mogućnost da kupi Pola Pogbu već sada, a odgovor je bio više nego jasan:
"Može, ali za 150.000.000 evra". 

Izabrane vesti

Time je verovatno stavljena i tačka na ovu priču, ali od Reala je sve moguće i nemojte se iznenaditi ako Florentino Perez napravi još jedan istorijski posao i obori apsolutno sve rekorde. Do tada madridski velikan okrenuo se Argentini i Boki Juniors i 18-godišnjem biseru po imenu Rodrigo Bentankur, za kojeg je već spremljeno 15.000.000 evra.

Novi Pastore, kako ga fudbalski kritičari zovu, debitovao je u prvom timu Boke prošlog leta i do sada ostavio fantastičan utisak. Dovoljno jak da Real ozbiljno krene u akciju. Kako argentinski Klarin tvrdi, Real je već poslao zvaničnu ponudu, u kojoj je navedeno da će Bentankur ostati i na pozajmici u klubu sa Bombonjere do leta 2017. godine.

Mogao bi to da bude pravi posao za obe strane.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaRodrigo BentankurReal MadridPrimeraEvropaBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara