"Moreno (desno) u prodoru"
"Moreno (desno) u prodoru"

Real kupuje u finišu prelaznog roka: Benitezov pik je Alberto Moreno?

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 17:09

Kraljevski klub sprema ponudu za levog beka Liverpula kako bi obezbedio alternativu Marselu

Moreno (desno) u prodoru

Iznenađenje Reala u poslednjem trenutku letnjeg prelaznog roka trebalo da bude dolazak levog beka Liverpula Alberta Morena, koji prošle sezone nije mnogo igrao kod Brendana Rodžersa.

Izabrane vesti

Odlazak Fabija Koentraa na pozajmicu u Monako, podgrejao je navode da trener Madriđana Rafa Benitez traži zamenu za Marsela. Naravno, potreban mu je još jedan levonogi defanzivac u rotaciji, jer po mišljenju stručnog štaba Alvaro Arbeloa i Načo Fernandez teško da mogu da odgovore ovom izazovu.

Moreno, koji je stigao prošlog leta iz Sevilje na Enfild za čak 18.000.000 evra, jedva da je ostavio utisak minule sezone na Ostrvu, pa mnogi pretpostavljaju da bi mu povratak u Primeru prijao.

Španac se kao fudbaler kluba iz Andaluzije i proslavio na međunarodnoj sceni, i prema informacijama od njegovih zastupnika, zainteresovan je da se pridruži Rafi Benitezu u Madridu. 

Kako iskusni stručnjak planira da forsira Marsela u veznom redu naredne sezone, ofanzivno, mogao bi da zavuče ruku u džep i plati za dolazak levog beka Liverpula koji je procenjen na 15.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)  

 

tagovi

TransferiReal MadridRafa BenitezPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015LiverpulAlberto Moreno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara