""
""

Real ruši Ronaldov rekord da bi doveo Bejla

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.13. | 14:04

Madriđani pripremaju ponudu tešku 100 miliona evra za Velšanina

Ako želite da osvajate trofeje morate da trošite ogroman novac, barem tako rezonuje Florentino Perez, predsednik Real Madrida, koji je spreman da ponudi 100 miliona evra za Gereta Bejla, što je za šest miliona više nego što je Mančester junajted dobio za Kristijana Ronalda. Samim tim bi zvanično najbolji igrač Premijer lige u minuloj sezoni postao i najskuplji fudbaler u istoriji. Da li će gazda Totenhema Danijel Levi imati snage da odbije ovu lucidnu ponudu videće se u narednih nekoliko dana.

Madriđani ne biraju sredstva za dovođenje Velšanina pa su mu navodno naložili da preda zahtev za transfer kako bi ubrzao proces preseljenja na Santjago Bernabeu. Ni čelnici Mamuza nisu naivni pa će Bejlu ponuditi novi ugovor po kojem bi zarađivao 200.000 evra nedeljno, ali njihov najveći problem je to što nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona koju njihov igrač definitivno zaslužuje da igra.

Kraljevski klub se nameračio na još jednog fudbalera sa Ostrva - Luisa Suareza, čija je cena 47 miliona evra. Dok su iz Bajer Leverkuzena već vratili svog igrača Danija Karvahala. Devetostruki osvajači najelitnijeg evropskog takmičenja će svoj budžet uvećati prodavanjem Gonzala Higuaina koji je izjavio da će ovog leta sigurno napustiti Santjago Bernabeu.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Danijel LeviEngleskaEvropaFlorentino PerezGeret BejlKristijano RonaldoPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara