""
""

Reč legende: Manojlović je ostao ukopan, gol Đurđevića ide njemu na dušu

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 10:10

„Ostao je na liniji, ali on je i dalje najbolji golman u Srbiji“, rekao je Stevan Stojanović

Centaršut Vulićevića, trzaj Đurđevića i – izjednačenje. Verovatno su navijači i igrači Crvene zvezde nebrojeno puta analizirali detalj koji je prethodio golu crno-belih u 153.večitom derbiju... Napadač Partizana je naskočio Petkovića, daleko su bili Frimpong i Luković, Filip Manojlović je ostao na liniji.

Upravo je taj detalj komentarisao kapiten zlatne generacije Stevan Stojanović i dodao da pogodak Đurđevića ide na dušu mladog golmana. Ipak, legendarni čuvar mreže istakao je da je Filip za njega i dalje najbolji golman u Srbiji.
„To što u poslednjih nekoliko mečeva Crvena zvezda prima gol od Partizana u poslednjim minutima je taktička greška. U subotu, kod izjednačujućeg gola, podbacila je odbrana. Cela zadnja linije nije stajala gde treba, počevši od golmana Filipa Manojlovića, na čiju dušu ide onaj pogodak Đurđevića. Da se razumemo, on je najbolji golman u Srbiji, ali je stajao na liniji kao ukopan, umesto da bude tri-četiri metara ispred. Greške su sastavni deo fudbala i ne treba ga kriviti“, rekao je Stevan Stojanović za list Alo

Izabrane vesti

Popularni Dika veruje da će Crvena zvezda izdržati nalete Partizana u borbi za titulu.
„Kod Zvezdinog gola lopta je napustila igralište. Sudija je pogrešio, šta da se radi – dešava se. Trka za titulu se nastavlja, mislim da će crveno-beli biti prvi na kraju, imaju najbolji tim u državi“, dodao je Stojanović.


tagovi

Stevan StojanovićSrbijaFilip ManojlovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara