"Propustio je priliku da ćuti"
"Propustio je priliku da ćuti"

Rednap ponovo udario po Tarabtu: Neko mu suflira šta da priča

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.10.14. | 08:52

"Gnusna je laž da ne radim sa igračima. Čini mi se da mu neko sugerira šta da kaže. Adel može da pomogne samom sebi", poručio je Rednap

Propustio je priliku da ćuti

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap izgleda da ne zna kada je dosta, pošto je nastavio prepucavanje sa svojim igračem Adelom Tarabtom koji ga je “prozvao” da ništa ne radi na treninzima.

Izabrane vesti

Iskusni menadžer otišao je čak i korak dalje i zašao u teoriju zavere rekavši da Tarabta neko instruira da daje izjave protiv njega.

Rednap je marokanskog igrača nazvao lažovom, uz objašnjenje da svaki dan naporno radi sa igračima i pokušava da pomogne ekipi sa dna Premijer lige.
”Svaki božji dan sam na treningu sa ekipom. Od početka do kraja. Gnusna je laž da ne radim sa igračima. Čini mi se da mu neko sugerira šta da kaže. Adel može da pomogne samom sebi. Ja i dalje verujem u njega, potreban nam je i bilo bi lepo da ponovo trenira sa nama”, rekao je Rednap.

Rednap je Tarabta poslao da trenira sa rezervnim timom KPR-a i zamerio mu na višku kilograma. Marokanac mu je odgovorio preko Dejli Mejla fotografijom na kojoj pokazuje “trbušnjake”.
"Voleo bih da možemo da ga vratimo u formu. On je bio bolestan ove nedelje. Dobar je momak, ali mora da počne da radi ono za šta je plaćen u ovom klubu", poručio je Rednap.

Tarabt  je ove sezone za londonsku ekipu odigrao samo tri utakmice, dve u Premijer ligi i jednu u Liga kupu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adel TarabtEvropaHari RednapKvins Park RendžersPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara