""
""

REKAPITULACIJA DERBIJA: Krv, vatra, suze i znoj (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.11.13. | 13:25

Svega je bilo u 145. okršaju večitih rivala, a ponajmanje dobrog fudbala...

Završen je još jedan večiti derbi... Jedni tuguju, drugi se raduju, Zvezdi idu bodovi koji podgrevaju šampionske ambicije, Partizan je izgubio lepu prednost na tabeli... A zapravo najveći gubitnici su oni istinski zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Svega je bilo na Marakani u subotu uveče, a ponajmanje dobrog fudbala, međutim, to je očigledno naša realnost. O huliganima koji su tučama po Beogradu i prigradskim naseljima napravili uvertiru u 145. večiti derbi već su ispričane sve priče. Ipak, i ovoga puta će se verovatno završiti samo na pričama, jer je gotovo izvesno da se na dela neće preći i da ćemo slike vatre i krvi gledati i dalje. Nažalost.

Izabrane vesti

Sam derbi kada je teren u pitanju staje u nekoliko minuta, plus desetominutni prekid zbog paljenja južne tribine. Pomalo komičan autogol Obradovića, nekoliko majstorija Miloša Ninkovića, potez utakmice Nikole Mijailovića, Pečnikovo proturanje kroz noge, crveni karton Lazića zbog "podizanja" Saše Ilića i na kraju sada već čuveni beg Slaviše Stojanovića u svlačionicu čim je Mažić odsvirao kraj. 

I da neko ne shvati pogrešno. Derbi poput beogradskog malo ko ima u svetu, ali od našeg sinoćnjeg pamtiće se samo stvari koje bi trebalo da budu u potpunom zapećku. Nažalost.

Fotogalerije sa derbija pogledajte OVDE.

(foto: STAR SPORT)


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara