""
""

Ren u Beogradu! Boaćiju nudi 1.250.000, razlika sa Zvezdom u 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.18. | 15:11

Francuzi pokušavaju da završe transfer napadača iz Gane

Ren je krenuo u ofanzivu na Ričmonda Boaćija. Uprkos svim klubovima koji su se do sada pominjali kao zainteresovani za Zvezdinog napadača, francuski prvoligaš se pokazao kao najozbiljniji i najkonkretniji kupac.

Izabrane vesti

Predstavnici Rena su doputovali u Beograd kako bi krenuli u realizaciju Boaćijevog transfera. Nije im prvi put da dolaze u srpsku prestonicu zbog golgetera iz Gane, bili su i na večitom derbiju, a posle utakmice su se videli i razgovarali sa Zvezdinim napadačem. I prelomili su da je on taj napadač kog žele. Pored fudbalskih kvaliteta, tom prilikom su im se dopali i Boaćijeve ljudske osobine. Zadovoljni su njegovim razmišljanima, pogledima na fudbal i karijeru, i uvereni su da im je takav igrač potreban.

Kao što je MOZZART sport ekskluzivno najavio 12. decembra, Ren je spremio ponudu od 7.000.000 evra. Ta ponuda je i sada aktuelna, s tim što Zvezda traži 1.000.000 evra više za svog najboljeg strelca u 2017. godini. Razlike su male i vrlo je moguće da će doći do dogovora.

Takođe, poznato je i šta Ren nudi Boaćiju. Osim fudbalskog izazova da igra u jednoj od pet najjačih liga Evrope, Ren je Boaćiju ponudio četvorogodišnji ugovor vredan 1.250.000 evra po sezoni. To je daleko više od onog što Boaći trenutno zarađuje u beogradskom klubu.

Ostaje još da se napravi dgovor sa Crvenom zvezdom… Ren više ne krije karte i samo je pitanje da li će povećati ponudu na traženih 8.000.000 evra. Mnogi klubovi su se do sada pominjali kao zainteresovani za Zvezdinog napadača, ali još niko nije izašao sa ovako konkretnom ponudom. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaFrancuskaLiga 1RenSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara