"Borini i Sandro"
"Borini i Sandro"

Rendžeri jači za Pirata i Zver: Borini i Sandro stižu u KPR

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.09.14. | 17:48

Hari Rednap na samom kraju prelaznog roka doveo dva igrača

Borini i SandroKvins Park Rendžers je ovog prelaznog roka bio neobično tih, pogotovo kada se pogleda kako se klub ponašao na tržištu prošli put kada je bio u Premijer ligi.

Ipak, izgleda da je stari lisac Hari Rednap ostavio poslove za poslednji dan prelaznog roka, a nema sumnje da će navijači Rendžera biti zadovoljni obavljenim kupovinama.

Izabrane vesti

Umesto Loika Remija u napadu će igrati Fabio Borini, a tim sa Loftus Rouda će Liverpulu platiti 12.500.000 evra, pritom Crveni će možda zaraditi još skoro četiri miliona evra na ime raznih bonusa. Podsetimo, Borini je početkom leta odbio da pređe u Sanderlend, jer je želeo da se bori za mesto u timu, ali kako je na Enfild stigao kontigent ofanzivnih igrača Italijan je shvatio da će morati na nekom drugom stadionu da proslavlja pogotke grizući „nož“ kao pirat.

KPR je ugovorio transfer još jednog igrača – Sandra Ranijea (25) iz Totenhema. Brazilac sa nadimkom Zver je bio miljenik navijača kada je Rednap bio trener Pevaca, ali je veći deo prošle sezone bio povređen i ispao je iz forme. Pritom je ekipa iz Londona jaka na poziciji zadnjeg veznog jer na njoj igraju Dembele, Paulinjo i Bentaleb, a danas je za tim sa Vajt Hart Lejna potpisao i Benjamin Stambuli te je Sandro odlučio da promeni sredinu u potrazi za većom minutažom. Transfer iznosi 12,5 miliona evra. 

Uprava KPR-a je tako održala obećanja i dovela dva mlada igrača željna uspeha.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFabio BoriniKvins Park RendžersLiverpulPremijer ligaSandrotransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara