"Jirgen Klop"
"Jirgen Klop"

Renoviranje Jirgena Klopa: Stižu Papastatopulos, De Brujne…

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.13. | 09:57

Možda i Eriksen, Pizaro, Bernard, Edgar Prib

Jirgen KlopMožda nije uspeo da napravi poslednji korak i pokori Evropu, ali viziju mu niko ne može osporiti. Arhitekta Borusijinog uspeha Jirgen Klop, ipak, prinuđen je da još jednom izvaja tim sposoban za najveće domete. Zavrnuo je rukave i prionuo na posao, a čini se je njegov trud već dao prve rezultate.

Naime, dnevnik Bild, koji retko maši kada su transferi u pitanju, preneo je da je klub iz Dortmunda već dogovorio dolazak 24-godišnjeg štopera Verdera Sokratisa Papastatopulosa, koji bi trebalo da stigne za 9,5 miliona evra i potpiše ugovor na pet sezona.

Izabrane vesti

Navodno je pitanje trenutka i kada će se na Vestfalenu obresti Kevin de Brujn, napadač Čelsija, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Verderu, ali svejedno košta 15 miliona evra.

Otprilike koliko i Danac Kristijan Eriksen. As Ajaksa kojeg je Klop svrstao među prioritetna pojačanja.

Iz senke su iskočila imena plejmejkera Atletika Minera Bernarda, 20-godišnjeg momka sjajnog driblinga čija je vrednost procenjena na 12 miliona evra, veterana Klaudija Pizara, koji je od leta slobodan igrač, te Edgara Priba, veziste Grojter Firta (23) koji bi mogao da u Dortmund stigne za svega 2,5 miliona evra.

Podsetimo…
"Za dve godine finale Lige šampiona igraće se u Berlinu. To bi mogla da bude dobra prilika da se ponovo nađemo u borbi za trofej", zapretio je Klop posle poraza od Bajerna u 89. minutu ovogodišnjeg meča za titulu najboljeg u Evropi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AjaksBernardBorusija DortmundEdgar PribEvropagrojter firtJirgen KlopKevin de BrujnKlaudio PizaroKristijan EriksenNemackaSokratis PapastatopulosVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara