Repeša: Zvezda više nego zasluženo, a o atmosferi u dvorani bolje da ne pričam

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 21:51

Bolje me ne vucite za jezik, poručio trener Budućnosti

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša nije mogao ništa drugo posle meča nego da čestita Crvenoj zvezdi na ubedljivoj pobedi u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige (91:72). Hrvatski stručnjak je pomirljivo priznao da njegov tim u drugom poluvremenu nije imao odgovor na igru crveno-belih, kojima je sve polazilo za rukom i koji su dominirali u svim elementima igre.

Zvezda vodi 1:0 u pobedama, ali drugi meč je već u nedelju, ponovo u Pioniru.
Čestitke Zvezdi. Pobedili su više nego zasluženo i poveli 1:0. Mi smo igrali dobro u prvom delu utakmice, ali završnica prvog poluvremena i početak drugog nisu bili kako smo želeli. Istina je da smo promašili veliki broj šuteva i sa ovakvim procentom za dva i tri je teško dobiti meč. Nedostajao nam je i skok u reketu, povratak u odbranu... To je glavni razlog zašto smo izgubili“, konstatovao je Repeša.

Izabrane vesti

Problem za Budućnost je što joj je ovo bio četvrti meč protiv Zvezde ove sezone i četvrti ubedljiv poraz. Situacija koja ne obećava pred drugi duel finala.
Stoji da je četiri puta Zvezda ubedljivo pobedila. Na nama je da pokažemo da to nije tako, da joj ležimo. Imamo priliku već u nedelju. Videćemo. Nisam pod pritiskom zbog toga. Moramo da napravimo analizu, dobru pripremu, više mentalno nego tehničko-taktičku. I u odbrani i u napadu to u jednom napadu nije bilo loše, ali kada je popustilo, sve je otišlo na Zvezdinu stranu“.

Repeši se, izgleda, nije dopala atmosfera u Pioniru, ali se ustezao da govori o tome.
Nemojte da me vučete za jezik. Ja sam čovek koji strašno balansira po svim pitanjima, pa i o tome, ali... Ne bih da odgovorim. Ako počnem da pričam o atmosferi, onda ću se dotaći nekih stvari koje ne bih da kažem“.

Trener Budućnosti smatra da rani faulovi najboljeg igrača ekipe Goge Bitadzea nisu bili prelomni.
Rešili smo njegove lične greške udvajanjima, ali promašili smo otvorene šuteve“, konstatovao je Jasmin Repeša.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

KK Budućnost PodgoricaJasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara