"DETALJ SA UTAKMICE U NIŠU"
"DETALJ SA UTAKMICE U NIŠU"

REZZIME DANA (ponedeljak): Danas nije dan za velikane, Zvezda i Fener prodali najstrašnije

Vreme čitanja: 4min | pon. 23.02.15. | 23:34

Pročitajte ko vam je 23. februara doneo novac, a ko je prodao...

DETALJ SA UTAKMICE U NIŠUNAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Nismo blistali danas, moramo da priznamo. Od ukupno osam parova koje smo vam predložili u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA, pogodili smo četiri, ali uz šansu da pogodimo i peti ako San Antonio večeras bude bolji od Jute u Solt Lejk Sitiju. Srušili su nas oni parovi koji su i vama došli glave ili bolje da kažemo došli tiketa. Mi smo polovično bili u pravu kada smo predložili sigurnu pobedu Zvezde u Nišu, jer zaista, crveno-beli nisu primili gol, ali na vašu i našu nesreću, nisu ga ni postigli. Fenerbahče je propustio veliku priliku da preskoči Bešiktaš i Galatu na tabeli turskog šampionata. Pogodili smo jaku kvotu na Porto - dvojka i od dva do tri, a posebno smo ponosni na fiks dana gde smo predložili gol-gol na Sardiniji na meči između Kaljarija i Intera.

Izabrane vesti

Vi ste sa druge strane otišli na jakih 70 odsto pogodaka kada su u pitanju najigraniji parovi dana. Prodali su vas samo Zvezda, Fenerbahče i Braunšvajg, dok ste majstorski uboli kvote iznad dva - Levante i Inter.

ZAOKRUŽENO

NAPOLI – SASUOLO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Možda je kvota na Napolitance bila i prevelika s obzirom na to kako su lagano domaći došli do pobede. Možda vas je na kratko zabrinuo rezultat sa poluvremena, kada je bilo 0:0, ali posle dvadesetak minuta u drugom delu utakmice, Napoli je došao do prednosti, a ubrzo i povećao istu. Fiks dana u svakom smislu te reči.

KALJARI – INTER (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 1:2

Inter se opet igrao sa vašim živcima, iako po prikazanoj igri nije smeo da dozvoli da pobedi samo sa jednim golom razlike. Kaljari nije imao rešenja za zatvorenu sredinu Intera, koji je igrao u rombu sa četiri centralna vezna, a Nerazuri su stvarali šanse mnogo lakše nego što to inače čine. Na kraju je bitno da je došla dvojka, a kvota je plaćala i više nego dobro.

BOAVISTA – PORTO (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:2

Dugo se mučio favorit na ovoj utakmici, tek u drugom poluvremenu dvostruki šampion Evrope postigao je golove za pobedu. Strelci su bili Džekson Martinez i Jasin Braimi, a Boavista ni u jednom trenutku nije pokazala da može da iznenadi Porto. Ovim trijumfom Zmajevi su ostali u trci za titulu.

LEĆE – MESINA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Ekipa Lećea u ovaj duel bivših prvoligaša ušla je kao favorit pre svega zbog pozicije na tabeli u trećem rangu takmičenja u Italiji. To je međutim opravdala tek u drugom poluvremenu, kada je pobedonosni pogodak dao Stefano Salvi. Trećim trijumfom zaredom domaći su se vratili i na treće mesto na tabeli.

LEVANTE – GRANADA (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:1

U meču koji je obilovao preokretima i uzbuđenjima slavio je domaćin koji je i slovio za blagog favorita. Oba tima se bore za opstanak ove sezone, Levante je meč završio sa jednim, a Granada sa dva igrača manje. Golovima Kamarase u 88. i Barala u 90. minutu Levante je bacio u trans navijače i stigao do trijumfa.

MIDTIJLAND – ODENZE (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:0

Ovo je verovatno bio kec dana! Midtijland je još jednom pokazao da je ubedljivo najbolji tim u Danskoj i nije vam zadavao glavobolje. Već posle dvadesetak minuta pao je prvi gol u mreži gostiju za miran nastavak, a kada je domaćin sredinom drugog dela duplirao prednost mogli ste da zaokružite ovaj par bez razmišljanja. Odenze je kasnije primio još jedan, ali to vama nije bilo tako bitno, jer je kec na lepu kvotu već prošao.

SPARTA  - PRIBRAM (tip 1, kvota 1,15), rezultat 4:1

Aktuleni šampion Češke rutinski je odradio posao protiv Pribrama. Znajući da su im bodovi neophodni u trci sa Viktorijom iz Plzena domaći igrači su furioznom igrom u drugom poluvremenu opravdali ulogu favorita. Nije sve počelo kako treba za Spartu, a i brojne kladioce, na Generali Arena. Pribram je došao u vođstvo u 37.minutu, ali je nedugo zatim Lafata izjednačio i nagovestio očekivan epilog. Sparta je u nastavku skršila otpor gostiju i zabeležila ubedljiv trijumf.

PRECRTANO

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Verovatno jedan od najvećih „obarača” danas. Uz Fenerbahče, Crvena zvezda je bila najveći favorit koji nije pobedio, a s obzirom na to šta smo videli na Čairu, lako je i domaći tim mogao da pobedi. Ipak, u 92. minutu utakmice, Savo Pavićević je iz neposredne blizine tukao, a Borjan fantastičnom odbranom ostavio bod u Nišu i prazninu u vašim novčanicima.

BRAUNŠVAJG – RB LAJPCIG (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 1:1

Lajpcig posustaje sve više i više, a u Braunšvajgu je malo falilo da padne. Da Kajzer nije u 84. minutu pogodio za 1:1, domaći tim bi sačuvao sva tri boda, a i vi bi bili puno srećniji. Ipak, ovog puta možda i ne možete da krivite lošu sreću, jer i sama kvota pokazuje da su dva tima praktično izjednačena.

FENERBAHČE - AHISAR (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:2

Veliki kiks Kanarinaca iz azijskog dela Istanbula, propustili su priliku da pobedom izbiju na prvo mesto na tabeli Superlige. Ahisar je bio opasan tokom celog meča, vodio je od petog minuta, a na kraju je posle sjajnog kontranapada Rikarda Vaz Tea u 89. minutu došao do velikog trijumfa u borbi za opstanak.


tagovi

tipovanjesportsko klađenjerezzime danaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara